Princess Nokia objavila senzualni novi video

Američka hip-hop zvezda u usponu, dvadesetpetogodišnja Destiny Frasqueri poznatija pod pseudonimom Princess Nokia, objavila je spot za pesmu “For The Night”, koja se nalazi na aktuelnom mikstejpu “A Girl Cried Red”.

Novi spot “For The Night” je, kao i većinu ranijeg video opusa ove umetnice, režirala mlada rediteljka Milah Libin i predstavlja najsenzualniji Princess Nokia video do sada.

Mikstejp “A Girl Cried Red” inspirisan je emo talasom s početka dvehiljaditih godina što je do sada neistražen teren za ovu mladu devojku koja je već poznata kao jedan od najvećih muzičkih „kameleona“ današnje alternativne muzičke scene. Novo izdanje je kao i prethodno “1992 Deluxe”“ objavila izdavačka kuća Rough Trade Records i za nešto više od dve nedelje od objavljivanja se prvi singl “Your Eyes Are Bleeding” našao u vrhovima mnogih top lista, naišavši na odličan prijem, kako publike, tako i kritike.

Princess Nokia se muzikom bavi još od srednje škole, prvo pod pseudonimom Wavy Spice, koji vremenom menja u sadašnji. Široj javnosti je postala poznata putem društvenih mreža gde je stekla svoju bazu fanova koja je raširena po celoj planeti. Poznata je po beskompromisnim tekstovima i spotovima i širokom rasponu muzičkih podloga. Pored muzike, Princess Nokia se kao model pojavjivala i u kampanjama poznatih svetskih brendova odeće kao što su Calvin Klein i Champion.

Princess Nokia se ovdašnjoj publici predstavila nastupom na Fusion Stagu prošlogodišnjeg Exit festivala pred više hiljada ljudi.

Foto: Lampshade Media

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.