Prvi put nakon razvoda: Liam Hemsworth se vratio na Instagram

Nakon deset godina veze i pola godine braka, Liam Hemsworth i Miley Cyrus su se zvanično rastali. Povod nije poznat, a Miley je nedavno demantovala navode da su se rastali zbog prevare.

Dok je pevačica vrlo otvoreno od samog starta komentarisala razvod na društvenim mrežama, Liam se nije oglašavao. Sada, konačno, vratio se na Instagram, ali ne na način koji smo očekivali.

Liam je na Instagramu promovisao svoj novi film “Killerman” koji će se naći u bioskopima krajem avgusta. “Uzbuđen sam da najavim film na kojem sam radio pod nazivom Killerman. Veoma sam ponosan na sve koji su na njemu radili. Bila mi je velika čast da opet radim s svojim prijateljem Emoryjem Cogenom, sa jednim od mojih omiljenih glumaca, sa Malikom Baderom, neverovatno kreativnim i inteligentnim režiserom i sa briljijantnim Kenom Sengom. Krv, tznoj i suze su prosute od strane svih koji su radili na film. Oduvek sam hteo da budem deo nezavisnog filma i želim da se zahvalim svim vrednim ljudima koji su mi to omogućili”, napisao je Liam.

Prethodno, Liam se oglasio na Instagramu 12. avgusta, kada je okačio fotografiju neba uz tekst: “Ćao svima, samo želim brzo da kažem da smo se Miley i ja rastali i da joj ne želim ništa više od zdravlja i sreće. Ovo je privatna stvar i nisam, niti ću išta komentarisati novinarima i medijima. Sve navodne moje izjave su lažne. Mir i ljubav”, zaključio je.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.