9 poznatih ličnosti koje su ostavljene putem SMS-a

Verovali ili ne, neke od naših omiljenih zvezda ostavljene su putem tekstualne poruke, a da stvar bude još gora, to često nisu bili raskidi samo veza već i veridbi ili brakova. U nastavku, saznajte ko je preživeo ovu noćnu moru.

1. Justin Bieber – Justina je Selena Gomez ostavila putem sms-a još 2014. godine. Najpre mu je savetovala da se posveti rehabilitaciji, ali joj je on odgovorio neprimerenim, golišavim fotkama nakon čega mu je Sel uzvratila porukom raskida.

2. Ariana Grande – fanovi pretpostavljaju da ju je Jai Brooks 2013. godine ostavio tik pred izlazak na stejdž, na njenoj prvoj turneji!

3. Perrie Edwards – ona je od samog početka govorila medijima da je Zayn Malik raskinuo njihovu četvorogodišnju vezu i dvogodišnju veridbu putem sms poruke, međutim Zayn to nikada nije javno priznao.

4. Carrie Underwood – Carrie se kratko zabavljala sa Chaceom Crawfordom iz popularne serije “Gossip Girl”, ali s obzirom da je raskid bio uzajaman, patnja i bol usled raskida putem poruke su u velikoj meri izbegnuti.

5. Taylor Swift – fanovi spekulišu da ju je Joe Jonas ostavio putem telefonskog poziva koji je trajao samo 25 sekundi, a to je nekako isto kao i sms.

6. Katy Perry – Russel Brand je putem tekstualne poruke, u decembru 2011. godine, poručio Katy da želi da se razvedu.

7. Kim Kardashian – Kim je sada u braku sa reperom Kanyeom Westom, ali ju je igrač NFL-a, Reggie Bush, pre par godina ostavio putem sms-a.

8. Lindsey Lohan – DJ Samantha Ronson ostavila je Lindsey putem sms poruke, tako što je navela da joj se Lindsey više ne dopada.

9. Jessica Simpson – Jessica je nakratko bila u vezi sa Adamom Levineom, pevačem grupe Maroon 5, a koji je raskinuo sa njom putem sms poruke uz napomenu da je jednostavno vrlo zauzet.

Priredila: Milica Stanojević
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.