Režiser prvog filma Harryja Stylesa ućutkuje hejtere: Izabrao sam ga među hiljadama jer je najbolji

Harryja Stylesa uskoro ćemo prvi put gledati na filmu (garantujemo da će ga biti u bioskopima u čitavom regionu!) u ostvarenju pod imenom “Dunkirk” koji režira po mnogima i najbolji režiser današnjice Christopher Nolan. Sama činjenica da Harry deo bojbenda izaziva gunđanje starije publike ali Christopher kaže da oni nikako nisu u pravu!

Objašnjavajući kako je uopšte odabrao Harryja, režiser objašnjava:

– Kad smo okupljali ekipu odlučili smo se za neke poznata imena kao što su Kenneth Branagh, Mark Rylance, Tom Hardy ili Cillian Murphy. Međutim, kad je reč o momcima koji se bore na plaži, hteli smo mlade i nepoznate. Dobro, Harry nije baš nepoznat ali činjenica je da nikad nije glumio. Došao je na audiciju – pogledao sam audicije na hiljade mladih ljudi a on je jednostavno bio najbolji!

Directionerke je prilično potreslo što je Harry za potrebe filma morao da se ošiša pa je Christopher Nolan upitan da kaže kako pevač prihvatio tu odluku.

– Ne želim da pričam o tome! – poručio je on kroz osmeh. Veoma je verovatno da film u Srbiji i okolnim zemljama startuje 20. jula, dan pre američke premijere a o svemu ćemo vas obaveštavati na vreme!

Izvor: Famoza.net
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.