Riverdale od 4. jula na kanalu Fox Life

Sjajna vest za sve fanove serije Riverdale – od danas svake srede u 22,00 na kanalu Fox Life možete da pratite seriju! To je sjajna vest i za sve one koji su hteli da gledaju ovu seriju, ali nisu imali prliku.

A da se podsetimo priče…

Na početku nove školske godine, grad Riverdejl je potresen zbog nedavne tragične smrti srednjoškolske zvezde Džejsona Blosoma i više ništa nije isto. Arči Endruz je i dalje tipičan američki tinejdžer, ali zbog dešavanja tokom leta shvatio je da želi muzičku karijeru, a ne da ide stopama svog oca, uprkos naglom završetku njegove zabranjene veze sa mladom profesorkom muzičkog, gospođicom Grandi. To znači da niko neće biti Arčijev mentor – svakako ne pevačica Džosi Makoj, koja je usredsređena samo na svoj bend Pusikets, koji će uskoro postati svetski poznat. Sve pritiska Arčija, čak i narušeno prijateljstvo sa Džaghedom Džounsom, njegovim školskim drugom i piscem u usponu.

U međuvremenu, Beti Kuper, devojka iz susedstva, jedva čeka da vidi svoju simpatiju Arčija nakon što je celog leta bila odsutna, ali još nije spremna da otkrije svoja prava osećanja prema njemu. Ipak, Betina nervoza nije jedina stvar koja je sprečava. Kad nova učenica Veronika Lodž stigne u grad, varnica između nje i Arčija je očigledna, iako Veronika ne želi da ugrozi svoje novo prijateljstvo sa Beti tako što će pokušati nešto sa Arčijem. Tu je i Šeril Blosom, riverdejlska pčela matica, koja rado stvara nevolje Arčiju, Beti i Veroniki. Ali Šeril ima sopstvene tajne. Šta ona tačno krije o zagonetnoj smrti svog brata blizanca Džejsona? Riverdejl možda izgleda kao miran, uspavani gradić, ali u senkama vreba opasnost…

Uloge: Kej Džej Apa kao Arči Endruz, Lili Rajnhart kao Beti Kuper, Kamila Mendez kao Veronika Lodž, Kol Spraus kao Džaghed Džouns, Medelin Petš kao Šeril Blosom, Medhen Amik kao Alis Kuper, Marisol Nikols kao Hermion Lodž.

Tekst i foto: FOX TV

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.