Rođendanske čestitke za Taylor Swift

Taylor Swift je juče, 13. decembra, napunila 27 godina! Tim povodom društvene mreže su bile pune rođendanskih čestitki, što nas i ne čudi, znajući da je mnogi smatraju dobrom osobom i prijateljem.

Naravno, najvažnije su one koje su stigle od devojaka iz #SwiftSquada. Tako je Karlie Kloss objavila na Instagramu polaroid fotografiju na kojoj je Tay ljub, a uz nju je napisala: “Osećam se blagoslovlenom što mogu da te nazovem svojom prijateljicom, sestrom, partnerkom u zločinu. Ne mogu da dočekam da zajedno proslavimo rođendan.

 

Supermodel Martha Hunt je u rođendanskoj čestitiki napisala da voli kod taylor što je nikada ne osuđuje i uči je da bude bolja.

Naravno da ovaj rođendan nije mogao da prođe ni bez Gigi Hadid koja je priznala da je svaki dan inspirisana time koliko je Taylor Swift dobra prijateljica.

Potpuno neočekivano, Taylor Swift je dobila čestitku za rođendan i od jednog slavnog glumca. Radi se o Kevinu Costneru, koji je na Twitteru napisao: “Srećan rođendan jednoj i jedinoj Taylor Swift“.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.