Ruggero Pasquarelli: Želim da ostanem normalan

Nakon tri sezone “Violette”, italijanskog glumca Ruggera Pasquarellija gledamo u seriji “Soy Luna” kao Mattea. Evo šta kaže o svom uspehu za najbolji teen magazin…

Jesi li ikad mogao zamisliti da će tvoj život biti ovakav i da ćeš biti TV zvezda?
Nikada! To što sam bio deo serije “Violetta” i sada “Soy Lune” pružilo mi je toliko mogućnosti koje kao dete nisam mogao ni da zamislim.

Šta je najvažnije kad si zvezda?
Najvažnije je ostati prizeman i svoj, ne dopustiti da te popularnost i slava promene i da se pretvoriš u neku drugu osobu. To se, nažalost, dogodi mnogima. Često vidim kako velike zvezde bahato prolaze pored fanova koji satima čekaju da ih vide… A zaboravljaju da su upravo ti isti fanovi razlog zbog kojih su popularni i bogati! Ne želim da mi se to dogodi i sve ću uraditi da ostanem normalan!

Kakav je tvoj odnos s obožavaocima?
Obožavam ih jednako kao što oni obožavaju mene. Potpuno sam svestan da mi je upravo njihova podrška pomogla da ostvarim svoje snove i da danas imam karijeru. Da nema ljudi koji gledaju seriju, sigurno ne bih bio tu gde sam danas i zato sam im neizmerno zahvalan.

A šta je još otkrio ekipi HEJ! magazina proveri u broju 83! A da čeka te i malo iznenađenje, poklanjamo autogram karte koje je potisao Ruggero Pasquarelli zato trk do trafike!

Foto: Disney promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.