PRVI PUT U JAVNOSTI: Ćerke Ryana Reynoldsa i Blake Lively prisustvovale važnom događaju za njihovog tatu

Ryan Reynolds i Blake Lively jedan su od onih parova koji svoju decu drže podalje od očiju javnosti. Toliko daleko da uprkos tome što njihova najstarija ćerka James ima već dve godine, nikad je nismo videli. U septembru ove godine Blake je rodila još jednu devojčicu kojoj još uvek ne znamo ime. Par nikad nije objavljivao njihove slike na društvenim mrežama ili ih dovodio na događaj.

Međutim, juče poslepodne, 15. decembra došao je dan kad je glumački par napokon predstavio svoje ćerke svetu. A ima li boljeg trenutka od tog kad ti tata dobije zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu?

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 15: Actors Ryan Reynolds (L) and Blake Lively pose with their daughters as Ryan Reynolds is honored with star on the Hollywood Walk of Fame on December 15, 2016 in Hollywood, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Inače, zanimljiva činjenica je ta što je danas, 16. decembra, James napunila dve godine. Ova prva ćerka slavnog para ime je dobila po pokojnom Ryanovom ocu, a Blake je takođe rekla da joj se sviđa što joj prvorođena ima muško ime sa obzirom da i sama ima takvo.

james-i-ryan-rainolds

Prilikom govora Ryan je zahvalio Blake veoma emotivnim govorom, na kojem bi joj pozavidele mnoge žene.

Želim  da zahvalim svojoj surpuzi Blake koja sedi tamo i koja mi je sve. Ti si najbolja stvar koja mi se ikad dogodila. Zbog tebe je sve bolje. Zbog tebe je sve u mom životu bolje. Dala si mi dvoje čudesne dece za koje sam se uvek nadao da ću ih imati – rekao je Ryan.

On je otkrio i zašto je baš taj dan odabrao da prvi put izvede svoje ćerke u javnost.

Ovo se događa jednom u životu. Inače ne izvučemo celu porodicu kao danas, ali sam smatrao kako bih možda za dvadeset godina zažalio što moja deca nisu bila ovde – objasnio je glumac.

Izvor: MTV
Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.