Sada i zvanično – stiže nastavak “13 Reasons Why”: Da li će se Selena Gomez pojaviti u njemu?

Kako do sada nije bilo zvanično potvrđeno, Selena Gomez nije mogla da ima lepšu vest za sve fanove serije 13 Reasons Why! Ona je na Instagramu postavila video klip sa kadrovima iz hit serije uz opis:

– Njihova priča još uvek nije završena. Sezona dva 13 Reasons Why stiže!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Serija 13 Reasons Why prvobitno je planirana da bude film sa Sel u ulozi Hannah, međutim, pošto je došlo do odlaganja snimanja i projekat je ostvaren tek nakon 7 godina, Selena je shvatila da je prestara da glumi srednjoškolku.

Projekat je napravljen u saradnji sa Netflixom, pretvoren je u mini seriju i čim je pušten na TV ekrane probio je i najluđa očekivanja gledanosti i popularnosti.

Sada, kada znamo da ima nastavka glavno pitanje koje fanovima ne da mira jeste da li će se u sezoni dva pojaviti Selena. Iako je pevačica i glumica javno pričala o tome zašto je odlučila da bude izvršni producent serije umesto da glumi u njemi, još uvek nije otkrila ni komentarisala da li će makar gostovati u nekoj od narednih epizoda.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Naravno, Hannah sada igra fantastična Katherine Langford i ko zna da li će biti prilike da se Hannah pojavi u drugoj sezoni 13 Reasons Why, ali vrlo je moguće da Selena odigra neki drugi lik.

Imamo par ideja kako bi priča mogla da se nastavi pored one koja je u knjizi Jaya Ashera, a pitamo se da li će serija možda imati takav format pa će cela glumačka ekipa biti zamenjena.

Prema izvoru za The Hollywood Reporter, scenaristi su već počeli sa pisanjem nastavka 13 Reasons Why pre par nedelja. Da li biste voleli da vidite Selenu u njemu?

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Izvor: popsugar.com
Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.