Sam Smith i Normani rade na novoj pesmi

Sam Smith i Normani rade na novoj pesmi čije je izbacivanje zakazano za 11. janunar, a pesma se zove „Dancing With A Stranger”.

Kako tvrde izvori, Sam Smith je napisao novu pesmu zajedno sa Jimmy Napesom i Stargateom. Normani je u tom trenutku bila u studiju pored i dok su sastavljali pesmu, odlučili su da pozovu Normani da sarađuje sa njima.

„Dancing With A Stranger” je nova senzualna melodija, koja ima uticaja R&Ba i popa, a neverovatni vokali Sama i Normani su upotpunili ovu kombinaciju. Ova saradnja je nastala potpuno spontano i slučajno, ali Sam i Normani su fanovi jedno drugog vro dugo. Normani je bila presrećna kada su je pozvali da učestvuje sa njima.

U vezi novog singla, govori Sam Smith: „Vrlo sam uzbuđen zbog nove pesme, koju sam napisao na The Thrill Of It turneji prošle godine. Za mene, ova pesma je suma svih osećanja kroz koja sam prolazio na turneji i u životu uopšte. Takođe je za mene jako bitna jer sam veliki fan Normani i svega što je ona. Presrećan sam kada je vidim uspešnu i srećnu. Nadam se da će svi uživati slušajući ovu pesmu onoliko koliko sam ja uživao.”

Normani govori o saradnji: „Neverovatno mi je drago što sam dobila priliku da sarađujem sa jednim od najtalentovanijih umetnika ove decenije. Sam Smith je jedan od umetnika koje svakodnevno slušam već duže vreme. Nikada nisam mogla da zamislim da ću imati zajednički projekat sa ovako talentovanim bićem. Preponosna sam na ovu pesmu i jedva čekam da čujem utiske ostalih, jer sam od prvog trenutka znala da je ova pesma nešto posebno. Potpuno sam se u nju zaljubila, a nadam se da ćete i vi. Jako mi je drago da je Sam izabrao baš mene da zajedno oživimo pesmu. Takođe, hvala svim fanovima na beskrajnoj podršci! Volim vas sve!! Nadam se da ćete uživati.”

Da li ste vi uzbuđeni zbog ovoga? Pišite u komentarima!

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.