Sara Jo sa fanovima pevala “Nemam vremena za to”

Svestrana zvezda muzičke scene, harizmatična i energična Sara Jo u saradnji sa kompanijom “Avon” održala je ekskluzivni koncert inspirisan snagom lepote i muzike. Fanovi koji su se okupili na platou ispred Ušće Shopping Centera imali su priliku da uživaju u snažnom vokalu ove pevačice i među prvima čuju njen novi singl “Nemam vremena za to” uživo.

– Bila sam jako uzbuđena što ću prvi put izvesti novi singl uživo i drago mi je što su reakcije bile tako pozitivne. Ovaj koncert bio je spoj moje dve ljubavi – šminke i muzike, i još jedan u nizu divnih projekata koji su nastali kao deo saradnje sa “Avonom”. “Mark” linija šminke, čije sam zaštitno lice, inspiriše me da stalno isprobavam nove boje i stilove, bilo da je u pitanju make-up ili manikir. Na koncertu sam videla veliki broj devojaka koje takođe vole da eksperimentišu na taj način i ne igraju na sigurno kada je stil u pitanju. To potpuno podržavam, jer upravo je stil način da se izdvojite iz mase i pokažete ono što vas čini posebnim. – izjavila je Sara.

Vikend promocija okupila je ljubiteljke smelih trendova koje su u ritmu omiljenih hitova Sare Jo imale mogućnost da u potpunosti oslobode svoju kreativnost pomoću široke palete smelih i upečatljivih make-up proizvoda iz sada već prepoznatljive “Mark” linije. Svi koji su se odlučili da 10. i 11. jun provedu u inspirativnom okruženju, dobijali su korisne savete beauty stručnjaka koji su za “Mark” štandom delili tajne savršene šminke i manikira i motivisali prolaznike da uz pomoć zabavnih Boomerang klipova sa prijateljima podele svoja remek-dela.

Najveće interesovanje izazvali su “Mark” lakovi sa efektom gela, koji omogućavaju kombinovanje velikog broja trendi nijansi za krajnji izgled kao iz salona, bez korišćenja UV lampi, a uklanjaju se kao standardni lakovi za nokte. Dostupni su po ceni od 199 dinara u “Avon” brošuri koja važi do 5. jula, kao i na www.avon.rs.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.