Sara Jovanović samo za magazin HEJ!: Moja abeceda

Miljenica tinejdžerki Sara Jovanović nedavno je predstavila novu pesmu u nešto drugačijem fazonu, a u razgovoru sa HEJ! redakcijom  otkrila je kako izgleda njena abeceda

Amy Winehouse Jedan od meni najvećih uzora. Ne postoje reči koje bi opisale njenu boju glasa, kao i emocije koje je prenosila na publiku svojom specifičnom energijom i interpretacijom. Veliki i nikad prežaljeni gubitak na svetskoj muzičkoj sceni.

Bina Mesto gde se osećam svoja na svome. Ništa ne može da zameni taj osećaj sreće i ispunjenosti. Definitivno omiljeni aspekat ovoga čime se bavim, pored kreativnog procesa koji prati svaku pesmu i spot.

Crossfit Treniram ga kad god ugrabim slobodno vreme, već oko dve godine. Pomaže mi da ostanem u dobroj formi i u kondiciji, kao i da izbacim svu negativnu energiju. Nadam se da ću jednog dana postići taj nivo spremnosti da ću moći da učestvujem i u nekoj ozbiljnoj trci.

Dancehall Muzički žanr i stil plesa koji sam zavolela zahvaljujući svojoj prijateljici, ujedno plesačici i koreografkinji, Bojani Tasov. Imao je veliki uticaj na singl „Probaj” i neizmerno mi je žao što zbog obaveza ne uspevam da budem redovnija sa treninzima.

Evrovizija Nezaboravno profesionalno iskustvo i jedna od lepših uspomena iz 2013. godine.

Filologija Kao veliki zaljubljenik u jezike, još od osnovne škole sam znala da ću upisati Filološki fakultet. Ostalo mi je još nekoliko ispita do kraja – držite mi fige!

Gardoš Jedna od omiljenih lokacija u Beogradu. Uvek se rado prošetam sa društvom, kako bih se opustila i uživala u najlepšem delu Zemuna.

Ostatak  pročitajte u novom broju HEJ!-a koji je u prodaji!

Foto: Avon promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.