Scooter Braun kupio bivšu izdavačku kuću Taylor Swift: Muzička zvezda oštro odreagovala!

Scooter Braun, čuveni menadžer koji, između ostalih, zastupa Justina Biebera te Demi Lovato, kupio je izdavačku kuću Big Mashine Label Group.

Ova izdavačka kuća izdala je nekoliko albuma Taylor Swift, te je Tay odlučila da javno prokomentariše celu ovu situaciju.

“Godinama sam tražila šansu da posedujem svoj posao. Umesto toga dobila sam priliku da potpišem ugovor sa Big Mashine Records i da ‘zaradim’ jedan album, jedan za svaki novi koji predam. Otišla sam iz te priče jer sam znala da kada jednom potpišem ugovor, Scott Brochetta će prodati kuću i tako i moju budućnost. Morala sam da napravim težak izbog i da ostavim moju prošlost. Muzika koju pišem na podu spavaće sobe i videi o kojimaa sanjam i plaćam od novca koji sam zaradila pevajući u barovima, klubovima, pa onda stadijumima. Ovo je najgori mogući scenario. Ovo se desi kada potpišeš ugovor sa petnaest godina sa nekim ko navodi termin ‘lojalnost’ što je očigledno samo koncept. A kada taj čovek kaže ‘muzika ima vrednost’ misli na vrednost koju drži čovek koji nije učestvovao u njenom stvaranju”, napisala je Taylor i dodala:

“Kada sam ostavila svoje delo Scottu, znala sam da će biti prodato, ali nisam mogla da zamislim da će kupac biti Scooter Braun. Na svu sreću, danas imam potpisan ugovor s kućom koja veruje u ono što stvaram. Moja prošlost je u Scottovim rukama, ali ne i moja budućnost. Uvek ću biti ponosna na pređašnji posao. Tužna i zgrožena, Taylor”, dodala je na kraju.

Istog trenutka, brojne zvezde su odreagovale, a u odbranu Scootera Brauna, razume se, stali su Justin i Demi.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.