Who See objavili novi album – “Pamidore”

Najpoznatiji crnogorski hip hop duo Who See je nakon trogodišnje pauze objavio je novi album “Pamidore” u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media. Novi album najavljen singlom “Naselje” sada je na svim digitalnim servisima i možete ga preslušati putem sledećeg linka: https://LampshadeMedia.lnk.to/pamidore ili na Youtube-u putem linka: https://goo.gl/13juXr.

– Petnaest novih pjesama, novi album ,,Pamidore˝ za nas jedva dočekan. Uloženo je mnogo truda i presrećni smo što ga konačno imamo. Noyz i ja zajedno sa Seagullom, Ivom Kostić, Labiom i Randomom od domaćih snaga i sa Krešom i Mardeljanom iz uvoza finalizovali smo “Pamidore” koje su mnogo crvenije i ukusnije od svih onih koje su trenutno na tržištu. Probajte, bićete zadovoljni tvrdoćom i sočnošću. Ne radi se niokakvoj genetskoj modifikaciji već o pravom, izvornom voću iz poznate bokokotorske baštine. Prijatno i dobro vam učinjelo – izjavio je po izlasku albuma Dedduh.

Album će se pored digitalnog izdanja naći i na fizičkom CD izdanju u svim većim muzičkim prodavnicama širom Balkana. Who See su već uveliko na turneji prilikom koje će nastupati kako na festivalima, tako i na samostalnim koncertima širom regiona.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.