Selena Gomez blista u reklamnoj kampanji za nove Pumine patike

Poznata modna kuća Puma lansirala je novu kolekciju patika, pod imenom “El Pointe”, za čije reklamiranje je angažovala nikog drugog do Selenu Gomez. Prvi pogled na udobne patike i fotografije Selene u sportskom izdanju će motivisati mnoge da posete teretanu i počnu sa vežbanjem.

Puma je novu kolekciju kreirala u saradnji s njujorškim baletom kako bi uvidela šta je svakom plesaču potrebno tokom časova, proba i nastupa. Zato je saradnja rezultirala proizvodnjom patika naglašenih linearnim elementima i sa širokim svilenim pertlama. Patike su dostupne u više boja, a koštaju između 90 i 100 dolara.

 

Selena je u reklamnoj kampanji za “El Pointe” pozirala u crnim, rozim i pastelnim patikama, noseći na sebi i drugu Puminu sportsku odeću.

-Osećam se sigurno, snažno i hrabro noseći patike ‘El Pointe’. Osećam kako imam kontrolu. Vjerovatno nikada neću biti savršena, ali ja sam uvek ja. Bez maske, bez filtera, samo Selena Gomez – reči su kojima je Sel opisala novu Puminu kolekciju.

Najbolja stvar jeste što patike iz kolekcije “El Pointe” ne samo da su funkcionalne i odlične za svaku priliku, već su jednako lepe i udobne. U njima možete vežbati, plesati, šetati, trčati…

Izvor: klix.ba

Foto: PUMA

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.