Selena Gomez doživela emotivni slom zbog kog je zadržana u bolnici

Pevačica Selena Gomez hospitalizovana je u sredu, 10. oktobra zbog emocionalnog sloma.

U bolnici je završila i pre otprilike dva nedelje zbog alarmantno niskog broja belih krvnih zrnaca (leukocita) nakon transplantacije bubrega te je puštena posle par dana kada se njeno zdravstveno stanje stabilisalo, navode brojni izvori bliski pevačici.

Ali problem se vratio i Sele je ponovo hitno završila u bolnici Tokom svoje druge posete medicinskoj ustavnovi Selena je, navodno, želela da ode, a kada joj lekari to nisu dozvolili doživela je emotivni slom. Izvori bliski pevačici kazali su da ona uopšte ne deluje racionalno i da je u nekoliko navrata htela da istrgne infuziju. Kako piše Hollywood Life, pevačica se trenutno nalazi na psihijatrijskom odeljenju, gde će ostati do daljnjeg

U vreme kada je prvi put završila u bolnici, Selena je na Instagramu objavila da će se neko vreme povući s društvenih mreža, a pre nego što je to uradila, u Instagram live videu odgovarala je obožavateljima na pitanje o mentalnom zdravlju i depresiji.

Iako je kao glavni razlog povlačenja s društvenih mreža navela upravo očuvanje svog mentalnog zdravlja, mnogi su to i njen emocionalni slom povezali s navodnim venčanjem njenog bivšeg dečka Justina Biebera s manekenkom Hailey Baldwin.

Foto: Puma press

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.