Selena Gomez objavila na Instagramu vest o transplantaciji bubrega

Svi znamo da se Selena Gomez već godinama bori sa autoimunom bolesti lupusom, koja joj pravi velike zdravstvene probleme. A koliko su ti problemi ozbiljni mnogi su tek danas shvatili jer je Sel svetu otrkila da se letos podvrgla transplantaciji bubrega.

Slatka Selena je na svoj Instagram profil postavila tri fotografija.

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Na jednoj slici je u bolničkom krevetu, a pored nje je njena najbolja drugarica, glumica Francia Rais, kojoj je bila donor bubreg a uz tu sliku Sel je napisala duži post o tome kroz šta je sve prolazila letos.

“Svesna sam da su neki od mojih fanova primetili da ovog leta i nisam baš bila prisutna toliko u u javnosti i pitali su se zašto ne promoviše svoje nove pesme na koju sam jako ponosna. Saznala sam da moram na transplantaciju bubrega zbog lupusa i morala sam se oporavljam. Transplantacija je nešto što je bilo potrebno za moje zdravlje. Iskreno, drago mi je što mogu sa vama da podelim moje putovanje zadnjih nekoliko meseci, to sam oduvek i želela. Želim javno da se zahvalim mojoj porodici i neveroatnom timu doktora za sve što su učinili za mene pre i posle operacije. Ali nema pravih reči kojojima bih se zahvalila mojoj divnoj drugarici Franciji Raisa. Dala mi je jedinstveni poklon, donirala mi je bubreg. To je pravi blagoslov. Toliko te volim, sestro…”

Pored ove fotografije Selena je postavila i dve na kojima se vidi ožiljak od operacije.

 

Na sreću operacija i postoperativni tok su prošli u najboljem red., te se ona već vratila svojim aktivnostima.

Ovih dana je baš vredna, snima film pod režiserskom palicom Woodyja Allena i po snimljenim fotkama rekli bismo da uživa.

Foto:  Robert O’neil / Splash News, Splash News i Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.