Selena Gomez: Povlačim se s društvenih mreža, želim da živim svoj život!

Samo nekoliko dana nakon što je obrisala svoju najpopularniju fotku i poklonila skupocjenu haljinu jednoj od obožavateljica, Selena Gomez je najavila da uzima pauzu od društvenih mreža.

Kao najpraćenija osoba na celom Instagramu, Sel se svakodnevno nosi s pažnjom koja kad-tad ostavi posledice. Iako je odmalena ispred kamera i moglo bi se reći da je naviknuta na život sa malo privatnosti, ipak je i ona samo čovek. Uprkos svoj podršci i lepim komentarima, čini se da su do Selene ipak doprle ružne reči, prozivke i uvrede.

Naime, juče je objavila fotografiju kojoj je ubrzo izmenila opis u kojem se nakratko oprašta od javnosti.


“Uzimam pauzu od društvenih mreža. Ponovo. Koliko god sam zahvalna prednostima koje nam društvene mreže pružaju, jednako sam zahvalna na tome što se mogu povući i živeti svoj život u trenutku koji mi je dat. Dobrota i podrška samo na kratko!. Samo zapamtite – negativni komentari mogu povrediti svačija osećanja. Očigledno…”, napisala je ona.

U moru pozitivnih komentara ispod ove fotografije, našla se naravno i šačica onih koji su je prozvali da ne želi da prizna da je operisala grudi i da sada pokušava naterati followere da na to zaborave.

Inače vi koji prate Selenu znaju da je i ranije govorila kako ne voli previše da koristi mobilni telefon i kako uopšte nema instalirane aplikacije svih društvenih mreža na svom pametnom uređaju.

Da li ste iznenađeni ovom reakcijom?

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.