Selena, Taylor, Miley i druge velike zvezde pružile podršku Ari i stradalima na njenom koncertu

Tragedija koja se sinoć desila na koncertu Ariane Grande zaprepastila je i rastužila ceo svet.

Eksplozija u Mančesteru, koju je prema rečima očevidaca, izazvao bombaš samoubica u neposrednoj blizini arene u kojoj je pevačica nastupala odnela je preko 20 života.

Stanovnici i kompanije u Mančesteru su se organizovali kako bi pomogli porodicama nastradalih. Taksi kompanije nude besplatne vožnje, a hoteli smeštaj pre svega za decu koja su se odvojila od staratelja u haosu koji je nastao.

Kako je navedeno, Ariana je bila potpuno histerična i plakala je satima nakon eksplozije. U trenutku kada se sve desilo ona je bila tačno na suprotnom kraju arene.

Ari će nakon ovog tragičnog događaja odložiti ostatak turneje i povući se na neko vreme.

Ona se oglasila na Twitteru čim je malo skupila snage, a zatim su se njene kolege oglasile putem svojih društvenih mreža kako bi izrazile podršku i ljubav pevačici i porodicama nastradalih.

– Volela bih kada bih mogla da dam mojoj drugarici Ariani Grande jedan veliki zagrljaj. Volim, volim, volim te. Tako mi je žao jer si bila deo ovog tragičnog događaja. Moje iskreno saučešće svima koji su pogođeni ovim stravičnim napadom. Sve što mogu da uradim jeste da šaljem mnogo nade i mira ka vama. Ovo mora da se zaustavi. Prestanite sa ratom. Prestanite da uzimate nedužne živote – napisala je Miley Cyrus na Instagramu.

– Bože, moje srce je tako teško zbog onih koje smo izgubili u Mančesteru. Treba nam tvoja mudrost i dobrota više nego ikada. Molim te da čvrsto držiš porodice u tvojim rukama večeras, jer nikada nisu osetili veću bol –  bila je poruka Jasona Derula.

Foto: Instagram/Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.