Sestre Hadid: koja više zarađuje?

Čuvene sestre Hadid, Gigi i Bella, osvojile su svet mode u veoma kratkom vremenskom periodu…

Obe rade kao na pokretnoj traci – snimaju kampanju za kampanjom i kao da nemaju ni jedan trenutak odmora. Lepotu su verovatno obe povukle na majku, čuvenu manekenku Jolandu Hadid, dok se i njihov brat Anvar takođe interesuje za uspeh u modnom svetu.

Njihov otac, Mohamed Hadid, bavi se razvojem nekretnina, pa su ove dve lepotice odrasle okružene raskošom i luksuzom. One su postale deo istorije, kao prve sestre koje su zajedno prošetale modnom pistom za Victoria’s Secret brend, a kako obe kažu, između njih zapravo nema razdora, konkurencije niti nadmetanja.

Gigi, kojoj je pravo ime Jelena, modom se bavi od svoje druge godine, kada je bila prava zvezda Baby Guess reklamne kampanje. Ona ima veoma velike ugovore sa sjajnim i uspešnim modnim brendovima poput Versace, Maybelline, BMW i Michael Kors. Sa brendom Tommy Hilfiger, plavokosa lepotica sarađuje godinama u nazad, a bilo koji odevni komad koji ona ponese, kreira ili promoviše, odmah postane svetski hit.

Kada nije na modnoj pisti ili pred objektivima modnih fotografa, Gigi je obično u društvu svojih podjednako poznatih prijatelja poput Kendall Jenner, Taylor Swift i Care Delevingne, a od početka prošle godine, ona se zabavlja sa Zaynom Malikom, kog smo mogli da vidimo u Versace Versus modnim kampanjama.

Kako saznajemo, njena vrednost se procenjuje na oko 14 miliona dolara, a ima preko 26 miliona pratilaca na instagramu, koji obožavaju sve što ona izbaci – bilo da su skrivene fotke iza scene sa modnih revija i snimanja, selfiji iz teretane ili slike sa Zaynom.

Bella Hadid je pre manekenstva želela da se bavi konjičkim sportovima, pa je kada joj to nije pošlo za rukom ispratila stope svoje majke i starije sestre. Njeno pojavljivanje u Kanu, na crvenom tepihu u zanosnoj crvenoj svilenoj haljini ostavilo je sve bez daha, a takođe je često možemo videti u društvu poznatih, kao što je Hailey Baldwin.

Poput svoje sestre i Bella sarađuje sa brojnim renomiranim svetskim brendovima poput Marc Jacobs, Topshop, Calvin Klein, Dior Makeup i TAG Heuer, čiji je brend ambasador.

Ona na svom računu ima 4.5 miliona dolara, a možemo slobodno reći da je hrabrija od sestre, barem kada se radi o modnim poduhvatima. Pozirala je naga za Vogue Paris i GQ i nikada se ne plaši da proba nešto novo, dodatno istražujući granice svojih mogućnosti. Upravo zbog svog nezadrživog duha, hrabrosti i smelosti, Bella Hadid je idealna osoba koja može svetu predstaviti TAG Heuer brend, čiji je moto #DontCrackUnderPressure.

Iako je od strane GQ magazina proglašena za model godine, ona nema tako veliki broj fanova na društvenim mrežama kao njena sestra. Na instagramu je prati oko 8.2 miliona ljudi.

Ove dve sestre su, kako tvrde svi koji su sa njima sarađivali, prave profesionalci i dve sasvim različite osobe, kako fizički, tako i psihički. Plavokosa lepotica i zanosna brineta osvajaju svet mode brzinom svetlosti, pa možemo slobodno reći da su one lica koja će se pamtiti i dugo nakon što prestanu da se bave ovim poslom.

Foto: Ministudio.rs

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.