Shawn Mendes predstavlja novi singl “In My Blood”

“In My Blood” je prvi singl sa njegovog predstojećeg albuma, ali takođe označava prvu numeru koju je predstavio publici od super-popularnog hita “There’s Nothing Holdin’ Me Back ”. Mendes je u februaru ove godine preko društvenih mreža najavio novu muziku, kojom će zasigurno napraviti pometnju među velikim brojem fanova.

Tekst numere “In My Blood” govori o njegovim unutrašnjim borbama i nesigurnostima sa kojima se susretao tokom života. “Ova pesma predstavlja moju najdražu pesmu koju sam napisao do sada, i nadam se da će vam se svideti, zajedno sa novom muzikom koja stiže ubrzo” – izjavio je Mendes.

Njegovo predstojeće studijsko izdanje će biti treće po redu, a prati uspešne albume “Handwritten” iz 2015. godine, i “Illuminate” iz 2016. godine.

Shawn Mendes postao je popularan na nekadašnjoj društvenoj mreži “Vine” radeći obrade već poznatih pesama, čime je zadobio mnoštvo pratilaca širom sveta. Praćen novonastalom slavom, Mendes odlučuje da se posveti pravljenju sopstvene muzike. Postao je ponosni vlasnik brojnih nagrada, a neki od njegovih najpopularnijih singlova “Treat You Better”, “Stitches”, “Mercy” i “There’s Nothing Holdin’ Me Back” proslavili su ga kao jednog od najslušanijih pop muzičara današnjice.

Singl “In My Blood” srpskoj publici dostupan je u digitalnom obliku, putem Deezer i Google Play servisa.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.