Sigurno smo da ćemo 24. novembra svi pevati „Despacito“ uživo u Kombank areni

Najveća svetska muzička atrakcija ove godine u Kombank areni 24. novembra: Luis Fonsi, “Despacito” u okviru svoje “Love+Dance” turneje na kojoj puni sve svetske dvorane.

Hit “Despacito” sa reperom Daddy Yankee je objavljen u januaru i do sada je na Youtubeu pregledan više od 4 milijarde puta! Pesma je postala broj jedan u skoro svim zemljama sveta i ubrzo obeležila leto, ali i celu 2017. godinu.

Letnji globalni hit je obradio i kanadski superstar Justin Bieber, zahvaljujući čemu se Fonsi našao i na broju 1 U.S. Billboard Hot 100 američke liste singlova.

Portorikanski pevač, tekstopisac i muzički producent već godinama vlada top listama, uključujući Bilbordove “Top Latin”, “Latin Pop” i “Heatseekers” liste.

Iza njega su brojna Grammy i druga priznanja, ali i saradnja sa pop zvezdama kao što su Christina Aguilera, sa kojom je snimio duet, i Britney Spears sa kojom je delio binu na njenoj američkoj i meksičkoj turneji.

Pored ogromnog uspeha regeton hita “Despacito”, Luis Fonsi nastavlja da traži inovativni zvuk, dosledan romantici i pop zvuku, na radost velikog broja fanova na sve četiri hemisfere.

Ulaznice za priliku da budete deo najvećeg hita od sutra su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima,na blagajnama Kombank arene i Bilet centra Beograda, i online na www.kombankarena.com.

Foto: Getty Images i Omar Cruz

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.