Simon Cowell priželjkuje da se One Direction okupi

Članovi benda One Direction rade na svojim solo karijerama, ali Simon Cowell veruje da bi grupa mogla da se vrati svakog trenutka!

Ako vam od ovoga srce nije zaigralo, sledeća rečenica će vas raspametiti. Naime po rečima Simon Cowell, verovatnoća da se “Zayn vrati u grupu je 100%”!!! Aaaaaa, pa srce će nam iskočiti od ovih radosnih vesti!!!

– Znate, zabavno je biti na sceni samostalno, ali se nadam da će se destiti sledeće – momci će se setiti koliko je bilo zabavno dok su bili u grupi – izjavio je Simon.

– Ja sam od onih što veruju da ti ne određuješ pravila, već ih kršiš. Dakle ne postoji ništa što može da ih zaustavi, ako su naumili nešto da urade zajedno, da krenu zajedno na tureneju, rade na novom albumu – dodao je Cowell.

Simon kaže da bi grupa mogla da krene na turneju bez Harryja Stylesa, koji imam poprilično nabijen raspored, ali priznaje da to onda ne bi bila ista stvar, kao da je cela ekipa na okupu.

Ipak kada sagledamo sve milsimo da smo poprilično daleko od okupljanja omiljenog boy benda miliona tinejdžerki širom sveta , ali da su momci bliži nego ikad, jesu.

U prilog tome govori i prepiska Louisa i Nialla na Twitteru.

Foto: Sony Music/Menart

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.