Sjajna vest, Jessie Ware prvi put u Srbiji

Da li primećujete da se nešto dešava sa nastupima mlađih zvezda kod nas i u regionu? Tako ćemo imati priliku da talentovanu i nagrađivanu britansku pop pevačicu Jessie Ware slušamo u Beogradu Ona će održati koncert u ponedeljak 27. avgusta u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, u okviru letnje evropske turneje na kojoj promoviše novi album “Glasshouse”.

Publika u Beogradu moći će uživo da čuje pesme poput “Midnight”, “Selfish Love”, “Alone”, “Sam”, kao i hitove sa prethodnih albuma “Say You Love Me”, “Wildest Moments”, “Tough Love”, “Running”, “You & I (Forever)”, “Champagne Kisses”, “Devotion”, “If You’re Never Gonna Move” i mnoge druge.

“Glasshouse” je treće studijsko izdanje popularne muzičarke iz Londona, za koje veruje da je njen najvažniji album, a bavi se temama porodice, ljubavi, burnih odnosa i majčinstva. Na novom materijalu sarađivala je sa imenima kao što su Ed Sheeran , STINT, Kid Harpoon, Felix i Hugo White – The Maccabees  i Benny Blanco.

Muzičku karijeru Jessie Ware je započela 2009. godine, a tri godine kasnije objavila je debi album “Devotion” koji je bio nominovan za prestižnu muzičku nagradu “The Mercury Prize”. Usledilo je mnoštvo nominacija i nagrada, kao i album “Tough Love” (2014).

Prodaja ulaznica za beogradski koncert Jessie Ware, koji će se održati u ponedeljak 27. avgusta, u rovu ispod Vojnog muzeja na Kalemegdanu, počela je u petak 25. maja. Karte se mogu nabaviti putem “Eventim” i “Gigs Tix” prodajnih mreža, po promo ceni od 2.190 dinara za parter i 2.790 dinara za VIP tribinu.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.