Sjajni MMeri pokazali koliko žele meetup u Beogradu! (VIDEO)

U petak smo vas obavestili kako je meetup sa Marcusom i Martinusom uoči koncerta u Beogradu veoma neizvestan, tako da bi Srbija mogla biti jedina, ili jedna od retkih zemalja gde se to neće desiti. Zbog toga smo i pokrenuli akciju koja bi to mogla da promeni a u koju se uključilo preko 200 MMera!

Ovo je ogromna brojka kad znamo da smo imali samo dva dana na raspolaganju, ali i kad se zna da vam nismo tražili malu stvar, s obzirom da je svaki od 219 MMera u ovom videu obećao isto – ne samo da će doći na meetup koji bi se održao na dan koncerta već i da bi kupili aktuelni album momaka “Moments”, koji bi im ga zatim i potpisali.

Ova akcija pokazuje da je želja MMera da se ovo desi zaista ogromna i da bi bila greška ukoliko meetupa zaista ne bi bilo! Famoza I HEJ! će kao što smo obećali pokazati ovaj video danas ljudima koji odlučuju o svemu i nadamo se da će oni doneti odluku koja će nas sve obradovati. Naravno, ogromnu zahvalnost dugujemo Sari sa marcusandmartinus.serbiaa koja je sakupljala fotke i od njih napravila ovaj video!

Foto: Sony Music/Menart

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.