SLAVNI IZVOĐAČI I VODITELJI NAJAVLJENI ZA DODELU NAGRADA E! PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2019

Kanal E! najavio je izvođače i prezentere koji će zauzeti binu na jedinoj dodeli nagrada za koju glasa samo publika, na dodeli priznanja E! People’s Choice Awards 2019 u nedelju 10. novembra u 03:00. Dodela nagrada prenosiće se uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki, Kalifornija. Dobitnica nagrade Grammy Alessia Cara i nominovana za Grammy nagradu Kelsea Ballerini nastupiće uživo na ceremoniji.

Spisak voditelja uključuje sledeća imena:
Alex Morgan (kapiten nacionalnog ženskog fudbalskog tima SAD-a)
Asante Blackk (glumac, When They See Us, This Is Us)
Bellamy Young (glumica, Prodigal Son, Scandal)
Brittany Snow (glumica i pevačica, Almost Family)
Coco Gauff (američka teniserka)
D’Arcy Carden (glumica i komičarka, The Good Place)
David Spade (glumac i komičar, Lights Out with David Spade)
Jacob Tremblay (glumac, Good Boys)
Jenna Dewan (glumica, Soundtrack, Step Up, Flirty Dancing)
Jeremy Scott (modni kreator)
Joey King (glumica, The Act)
Kelly Rowland (pevačica, dobitnica nagrade Grammy)
Karamo Brown (voditelj, Queer Eye)
Karen Gillan (glumica, Jumanji: The Next Level)
Kat Dennings (glumica, Dollface)
KJ Apa (glumac, Riverdale)
Lucy Hale (glumica i pevačica, Fantasy Island)
Maggie Q (glumica i manekenka, Fantasy Island)
Rob Riggle (glumac i komičar, Rob Riggle: Global Investigator )
Sarah Hyland (glumica, Modern Family)
Sean Hayes (glumac i komičar, Will & Grace)
Storm Reid (glumica, Euphoria)
Terry Crews (glumac i komičar, Brooklyn Nine-Nine)
Tom Payne (glumac , Prodigal Son)

Kako je prethodno najavljeno, Jennifer Aniston će dobiti nagradu People’s Icon Award, Gwen Stefani nagradu Fashion Icon Award, a P!NK će biti uručena nagrada People’s Champion Award.

Emisiju E! Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 vode Giuliana Rancic i Jason Kennedy u nedelju 10. novembra od 01:00 posle ponoći samo na kanalu on E!.

Live From The Red Carpet: The E! People’s Choice Awards 2019 i E! People’s Choice Awards are su producirali Den of Thieves sa izvršnim prpducentima Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

O NBCUniversal International Networks
Kompanija NBCUniversal International Networks vlasnik je jednog od najekskluzivnijih svetskih portfolia, isporučujući najkvalitetniji sadržaj i vrhunske brendove na 165 teritorija u Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i pacifičkom delu Azije. Portfolio uključuje sledeće kanale: Universal Channel, SYFY, E! Entertainment Television, 13th STREET, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks i Golf Channel. Ovi jedinstveni brendovi obezbeđuju širok dijapazon zabavnog sadržaja lokalnom gledalištu širom zemaljske kugle; portfolio takođe uključuje i Movie 24 u Velikoj Britaniji i The Style Network u Australiji. NBCUniversal News Group jedno je od najuticajnijih i najpriznatijih imena kada se govori o informativnim sadržajima i upravlja kanalima CNBC i NBC News.
NBCUniversal International Networks deo je NBCUniversal, jedne od vodećih svetskih medijskih i zabavnih kompanija za razvoj, produkciju i marketing zabavnog i informativnog sadržaja. NBCUniversal poseduje i upravlja brojnim televizijskim kućama koje su zadužene za proizvodnju zabavnog i informativnog programa, vodećim filmskim kompanijama, poznatim televizijskim produkcijama, televizijskim grupama, svetskim tematskim parkovima, i paketom poslova vezanih za Internet. NBCUniversal je podružnica Comcast Corporation.

O Den of the Thieves
Den of Thieves (DoT) je scenaristička producentska kuća za televizijske emisije uživo, koju su 2007. osnovali Jesse Ignjatović i Evan Prager. Od svog osnivanja, DoT je postala jedna od najcenjenijih i najtraženijih proizvodnih kompanija u industriji. DoT je producentska kuća rekordnih MTV Video Music nagrada za poslednjih 13 uzastopnih godina, a takođe je i izvršni producent za koncert „Tailor Svift: Reputation Stadium Tour“, poseban koncert za Netflix, People’s Choice Avards na kanalu E !, The Gong serija na ABC kanalu, iHeartRadio Music nagrade za Turner Broadcasting, Peabody nagrade i Ken Jeong Netflix komediju “You Complete Me, Ho” u režiji Johna Chua. Osim što predstavljaju neke od vodećih svetskih premijernih emisija i specijala, DoT je ime iza produkcije komičnih specijala i dokumentarnih filmova za Netflix, Comedy Central, Apple – između ostalih. Pored toga, DoT je takođe producirao multi-mrežnu emisiju Hand in Hand: Benefit for Hurricane Relief u septembru 2017. godine, a dodatno i digitalni strim za March for Our Lives u martu 2018. godine.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.