Sofia Carson: Preko 200 puta su me odbili pre prve uloge

Iako vam se nekad čini da je dovoljno živeti u Los Anđelesu i biti talentovan da biste ostvarili karijeru kao glumac ili muzičar, stvarno nije tako ružičasta. Na svaku uspešnu karijeru dođe barem 100 neuspešnih, a Sofia Carson je najbolji primer!

Sofia je javnosti postala poznata tek u prethodnih par godina zahvaljujući najviše filmu Descendants, a kaže da joj je i nakon preseljenja u Los Anđeles trebalo godinu dana da dobiju ulogu i da je odbijena na stotine puta!

– Čitav život provela sam u školi ali van njen išla sam na časove plesa, pevanja i glume. Kad sam napunila 18, odselila sam se iz Majamija u Los Aneđeles kako bih jurila karijeru. Išla sam na preko 200 audicija i niko, ali baš niko me nije hteo. Međutim, shvatila sam da su ove audicije bile najbolja škola. Nakon tih više od 200 pokušaja, dobila sam ulogu Evie. To mi je bila prva uloga, prvi film koji mi je promenio život.

Sofia nam otkriva i kako bi jako volela da postane Disneyeva princeza i već ima svoju ulogu iz snova!

– Mislim da bi bilo kul igrati Snežanu! Uvek sam je volela – nju ili Esmeraldu iz `Zvonara Bogorodičine crkve` koji imaju tako divne priče. Eto mene u toj ulozi, ako ima nekog ko ovo čita! – zaključuje ona.

A post shared by Sofia Carson (@sofiacarson) on

Izvor: Famoza.net
Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.