Stigao novi spot Linkin Parka, a sledi i koncert Chesteru Benningtonu u čast

Posle smrti pevača grupe Linkin Park Chestera Benningtona u julu ove godine, bend će se okupiti 27. oktobra kako bi održao koncert, a svi prihodi otići će u fond “One More Light” koji je osnovan u Benningtonovu čast.

U sklopu najave koncerta Linkin Park je objavio video za “One More Light”, a ta pesma se nalazi na njihovom poslednjem albumu koji nosi isto ime. Video je režirao član benda Joe Hahn, a radi se o emotivnoj kompilaciji koja sadrži scene s Benningtonovih nastupa u kojima su fanovi uživali, kao i zanimljive inserte koji su snimani ubackstageu tokom svih godina postojanja benda.

-Bilo je vrlo emotivno raditi na ovome, a posebno gledati sve nastupe. Radeći ovo, suočili smo se s nekim od naših najvećih strahova, ali smo i doneli svetlo ljudima kojima je potrebno – rekao je Joe.

Na kraju videosnimka može se pročitati poruka: “Chester, u našim srcima si upalio plamen strasti, smeha i hrabrosti. Nedostaješ nam, brate. Joe, Mike, Brad, Dave i Rob”.

Karte za performans koji će trajati celu noć a kojem će prisustvovati i drugi bendovi i umetnici naći će se u prodaji od 19. septembra.

Foto: James Minchin/Warner Music/Mascom

 

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.