Sve što niste znali o Margot Robbie

Margot Robbie, zvezda filma “Odred otpisanih” je australijska glumica koja je svoju karijeru započela pojavljivanjem na malim ekranima da bi zapala za oko čuvenom reditelju Martinu Scorseseu koji joj je dao ulogu u svom hitu “Vuk sa Volstrita” (2013) sa Leonardom DiCapriom i lansirao je u zvezde.

Ovo su neke činjenice iz njenog života, koje sigurno niste znali.

1. Margot je svoju prvu ulogu dobila 2008. godine u australijskoj sapunici “Neighbours”, koja krasi lokalne televizore još od 1985, a ubrzo potom i u dva niskobudžetna filma “Vigilante” (2008) i “I.C.U.” (2009). Uloga u seriji je trebala da bude samo na epizodu-dve, ali se Robbijeva toliko dopala producentima da su je zadržali kao stalni lik.

2. Bila je na audiciji za ulogu Susan Storm/The Invisible Woman u “Fantastic Four” (2015), ali su se producenti opredelili za Kate Maru.

3. Najomiljeniji film joj je “True Romance” (1993), koji je režirao Toni Skot, a napisao Quentin Tarantino.

4. Prati i podržava hokejaški tim “Njujorški rendžeri”, i sama igra hokej u amaterskom timu.

5. Bila je toliko nervozna pred snimanje ljubavnih scena sa Leonardom DiCapriom u “Vuku sa Volstrita” da je pred svaki dubl pila po šot tekile!

6. Tokom snimanja “Odreda otpisanih” Margot se zainteresovala za tetoviranje, te je kupila mašinicu na ebay-u i otvorila “Harley’s Tattoo Parlour” na setu, te lično tetovirala svoje kolege, a i sebe. Svaki član glumačke postave ima istetovirano SKWAD u znak sećanja na film.

7. Upoznala je sadašnjeg dečka, Toma Ackerleyja, na snimanju film “Suite Française” (2014) i od tada su nerazdvojni.

8. Robbijeva i reditelj “Odreda otpisanih” David Ayer, su odlučili da je bolje da njen lik, Harley Quinn i Jocker koga tumači Jared Leto nemaju nikakve probe, već da sve bude spontano, jer to doprinosi mentalnoj nepredvidivosti i nestabilnosti njihovih likova.

9. Dok se nije probila u Holivudu radila je u „Subway“ lancu restorana brze hrane.

10. Da bi se spremila za ulogu Harley Quinn u “Odredu otpisanih”, Margot je vežbala punih šest meseci pre no što je snimanje uopšte započeto. Treninzi su se sastojali od streljaštva, gimnastike, boksa, aerial silka i duže držanje daha pod vodom.

11. Tokom žurke povodom promocije filma “Odred otpisanih” u Londonu, Margot se ovlaš slikala sa princom Harryjem Winsdorom od Velsa misleći da je pevač Ed Sheeran.

12. Fanovi Margor Robbie se nazivaju “Robbersima”.

13. Iako je prirodno smeđa, farba se u plavo jer “gospoda vole plavuše” kao i filmski producenti.

14. Odbila je da pozira za časopis Playboy.

15. Kolege je opisuju kao muškobanjastu jer voli da survuje, vozi motore i jer je “uradi sam” osoba.

16. Najomiljeniji grad joj je Njujork.

17. Radije bi da bude zdrava nego mršava, tako da je odbila da oslabi za ulogu Jane u “Tarzan Lord of the Jungle”.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.