Sve što niste znali o Margot Robbie

Margot Robbie, zvezda filma “Odred otpisanih” i “Bilo jednom u Holivudu”  je australijska glumica koja je svoju karijeru započela pojavljivanjem na malim ekranima da bi zapala za oko čuvenom reditelju Martinu Scorseseu koji joj je dao ulogu u svom hitu “Vuk sa Volstrita” (2013) sa Leonardom DiCapriom i lansirao je u zvezde.

Ovo su neke činjenice iz njenog života, koje sigurno niste znali.

1. Margot je svoju prvu ulogu dobila 2008. godine u australijskoj sapunici “Neighbours”, koja krasi lokalne televizore još od 1985, a ubrzo potom i u dva niskobudžetna filma “Vigilante” (2008) i “I.C.U.” (2009). Uloga u seriji je trebala da bude samo na epizodu-dve, ali se Robbijeva toliko dopala producentima da su je zadržali kao stalni lik.

2. Bila je na audiciji za ulogu Susan Storm/The Invisible Woman u “Fantastic Four” (2015), ali su se producenti opredelili za Kate Maru.

3. Najomiljeniji film joj je “True Romance” (1993), koji je režirao Toni Skot, a napisao Quentin Tarantino.

4. Prati i podržava hokejaški tim “Njujorški rendžeri”, i sama igra hokej u amaterskom timu.

5. Bila je toliko nervozna pred snimanje ljubavnih scena sa Leonardom DiCapriom u “Vuku sa Volstrita” da je pred svaki dubl pila po šot tekile!

6. Tokom snimanja “Odreda otpisanih” Margot se zainteresovala za tetoviranje, te je kupila mašinicu na ebay-u i otvorila “Harley’s Tattoo Parlour” na setu, te lično tetovirala svoje kolege, a i sebe. Svaki član glumačke postave ima istetovirano SKWAD u znak sećanja na film.

7. Upoznala je sadašnjeg dečka, Toma Ackerleyja, na snimanju film “Suite Française” (2014) i od tada su nerazdvojni.

8. Robbijeva i reditelj “Odreda otpisanih” David Ayer, su odlučili da je bolje da njen lik, Harley Quinn i Jocker koga tumači Jared Leto nemaju nikakve probe, već da sve bude spontano, jer to doprinosi mentalnoj nepredvidivosti i nestabilnosti njihovih likova.

9. Dok se nije probila u Holivudu radila je u „Subway“ lancu restorana brze hrane.

10. Da bi se spremila za ulogu Harley Quinn u “Odredu otpisanih”, Margot je vežbala punih šest meseci pre no što je snimanje uopšte započeto. Treninzi su se sastojali od streljaštva, gimnastike, boksa, aerial silka i duže držanje daha pod vodom.

11. Tokom žurke povodom promocije filma “Odred otpisanih” u Londonu, Margot se ovlaš slikala sa princom Harryjem Winsdorom od Velsa misleći da je pevač Ed Sheeran.

12. Fanovi Margor Robbie se nazivaju “Robbersima”.

13. Iako je prirodno smeđa, farba se u plavo jer “gospoda vole plavuše” kao i filmski producenti.

14. Odbila je da pozira za časopis Playboy.

15. Kolege je opisuju kao muškobanjastu jer voli da survuje, vozi motore i jer je “uradi sam” osoba.

16. Najomiljeniji grad joj je Njujork.

17. Radije bi da bude zdrava nego mršava, tako da je odbila da oslabi za ulogu Jane u “Tarzan Lord of the Jungle”.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.