Sve što treba da znate o novim umetnicima iz 2017. godine

Predstavljamo vam mlade umetnike koji su zakoračili na muzičku scenu tokom protekle godine i koji su ujedno nominovani za MTV EMA nagradu u kategoriji Best New.

DUA LIPA

Njena priča započeta je u momentu kada je Lipa odlučila da postavi svoj prvi cover na YouTube, a nastavila se potpisivanjem ugovora za veliku izdavačku kuću. 22-godišnjakinja iz Londona skoro je izbacila svoj debi album, koji je prethodno predstavio hit singl „New Rules, u kome je Dua istakla pravila o tome kako preboleti nekoga.

JULIA MICHAELS

That one time at #fallfest @fresh1027ny

A post shared by Julia Michaels (@imjmichaels) on

Iako je Julia tek ove godine odlučila da se predstavi svetu, sigurni smo da ste mnoge pesme koje je upravo ona napisala čuli već mnogo puta – “Sorry” Justina Biebera, “Love Me Or Leave Me”, Little Mix-a, kao i većinu Seleninog drugog albuma! Srećom, sada se Michaels konačno može pohvaliti i sopstvenim albumom – “Nervous System”, a pesme koje se na njemu nalaze, poput “Issues”, zrače emotivnim stihovima i ljubavnim osećanjima.

KHALID

Day 2.

A post shared by Khalid (خالد) (@thegr8khalid) on

Khalid je 19-godišnjak, američki pevač i tekstopisac, koji je vrlo brzo od prosečnog srednjoškolca postao internacionalna zvezda zahvaljujući pesmi “Location”. Na njegovom debi albumu, “American Teen”, Khalid peva o poteškoćama modernog života tj. o tome kako se veze odvijaju u virtuelnom svetu. Takođe, on je ranije pevao operu i bio je član muzičkog pozorišta, tako da u svoje uzore ubraja pevačicu Aaliyah, Billieja Holidayja i svoju majku.

KYLE

24-godišnji reper KYLE iz Kalifornije možda se tek pojavio na muzičkoj sceni, ali je već uspeo da ostvari saradnje sa zvezdama kao što su Chance The Rapper, G-Eazy i Miguel. Takođe, njegov hit “iSpy” sa Lil Wayneom postao je prilično uspešan, što potvrđuje činjenica da je KYLE nominovan i za nagradu Best Video.

RAG’N’BONE MAN

@bestival ✔️

A post shared by Rag Bone Man (@ragnbonemanuk) on

32-godišnji pevač i tekstopisac iz Britanije, Rory Graham tj. Rag’n’Bone Man, počeo je da se bavi muzikom sa 15 godina i nije uspeo da se proslavi sve do sada. Njegova pesma “Human” lansirala ga je među zvezde i pomogla mu je da stekne fanove širom sveta. Om trenutno radi na hip hop albumu.
Izvor: mtvema.com

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.