Svi detalji iz ljubavnog života Shawna Mendesa

Shawn Mendes bi definitivno mogao da ima koju god devojku poželi, zahvaljujući svom anđeoskom glasu i romantičnim hit pesmama. Međutim, postavlja se pitanje odakle crpi toliku inspiraciju? Ima li devojku? Da li je singl trenutno? Pa, pročitaj sve u nastavku i saznaćeš odgovor na svako pitanje!

Da li je Shawn singl?
O da, trenutno jeste i priznao je da je u potrazi za nekom posebnom osobom. Hmm…

Ko je bila njegova devojka ranije?
– Zabavljali smo se dve godine, tako da sam u tom periodu pisao pesme o njoj. Ali, smatram da je ljubav najsnažnije osećanje, tako da ne moram nužno biti zaljubljen da bih pisao na tu temu –-objašnjava Shawn.
Međutim, još uvek nismo sigurni na koga je tačno mislio, mada mnogi fanovi veruju da je reč o Lauren Arendse sa kojom je išao na maturu 2015.

Me and my beautiful prom date! ❤️

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Da li je Shawn ikada bio zaljubljen?
Iako je do sada bio uključen u nekoliko romantičnih veza, deluje kao da još uvek nije bio istinski zaljubljen.
– Patio sam zbog ljubavi, da, ali ne onoliko koliko biste mislili. Hmm, moraću da slomim svoje srce kako bih imao inspiraciju za sledeći album! To mi se nikada nije dogodilo do sada. Imao sam sreće, ali znam da će se to uskoro dogoditi. No, to je okej! Jedva čekam! Uspeću da napišem par dobrih pesama o tome – ističe Shawn.

Je l’ se ikada zabavljao sa Hailey Baldwin?
Iako je nekoliko puta viđen u javnosti sa ovom manekenkom, nijedno od njih dvoje se nije javno oglasilo o statusu njihove veze.

A sa Camilom Cabello?
Još od kada su Shawn i Camila objavili duet “I Know What You Did Last Summer” i proveli nekolicinu predivnih, zajedničkih momenata, fanovi pretpostavljaju da njih dvoje ipak kriju da su par. Međutim, oni tvrde suprotno:
– Mi smo samo dobri prijatelji. Camila je jedna od mojih najboljih prijatelja. Predivno piše. Obožavam da se družim ili radim sa njom – rekao je Shawn jednom za People.

Kako bi izgledala Shawnova idealna devojka?
– Dopadaju mi se zabavne devojke sa smislom za humor. Stvarno volim brunete i plesačice! – objasnio je jednom za Notion magazin.

U svakom slučaju, iako većinski deo Shawnovog ljubavnog života ostaje u tajnosti i dalje, budite sigurni da će se fanovima obratiti čim bude imao ozbiljnu devojku.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.