Svirkom u taksiju Luke Black najavio koncert u Beogradu

Luke Black, jedan od najuspešnijih mladih muzičara na domaćoj pop sceni, održaće koncert 15. jula u Kulturnom centru GRAD. Kao uvod u ovo druženje sa publikom, mladi muzičar odlučio je da objavi niz interesantnih YouTube videa snimljenih na neobičnim lokacijama širom Beograda.

– Odlučio sam da u susret koncertu u Beogradu napravim nekoliko interesantnih muzičkih sesija na neobičajnim lokacijama po gradu, koje ću sa publikom da podelim kroz autentične video spotove. Prvi od njih nastao je u taksiju! Na snimanju je bilo mnogo zanimljivo, vozili smo se kroz Stari Grad, Novi Beograd, obišli Brankov i Novi most, a u nekim trenucima su nam ljudi aplaudirali iz susednih automobila – kaže mladi pevač.

U prvom video Luke je otpevao svoj aktuelni singl “Walpurgis night”.

Luke Black se na regionalnoj muzičkoj sceni pojavio 2015. godine, kada je postao prvi domaći izvođač koji je potpisao za prestižnu muzičku kompaniju “Universal Music Group”. Najveću pažnju javnosti izazvala je informacija da je u konkurenciji za predstavnika Srbije na Pesmi Evrovizije 2016. godine. On tada nije otišao na najveće evropsko muzičko takmičenje, ali je zato osvojio Kinu, gde je prošlog leta održao niz zapaženih nastupa u Šangaju, Pekingu i Huangžou.

U subotu 15. jula u Kulturnom centru GRAD, mlada pop zvezda će po prvi put uživo predstaviti aktuelni singl „Walpurgis Night“, pesmu inspirisanu noćnim životom Beograda.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.