Tajne lepote Jennifer Lopez

Čuvena američka pevačica Jennifer Lopez u 48. godini života, izgleda kao da ima 35.

Ona se više puta našla na listi najlepših žena sveta, a mnogi su zainteresovani za njene beauty tajne i načine na koje uspeva da zadrži svoju mladost i atraktivnost.

Ispostavilo se da su beauty tajne 48-godišnje pevačice veoma jednostavne i dostupne svima.

Prvo pravilo je punih 10-sati sna

Glumica je sigurna da i sa pravilnom ishranom telo ne može da izgleda dobro ako mu ne omogućite dovoljno vremena za odmaranje.

– Ponekad, razmišljajući o tome šta dalje raditi, zaboravljamo najvažnije stvari. Stvarno cenim vreme za spavanje. Veoma je važno, kao što je važna ishrana ili sport – rekla je JLo.

Drugo pravilo Jennifer Lopez

Pijte na dan najmanje 1,5 litar čiste vode. Stručnjaci su dugo insistirali da ljudsko telo treba da dobija dovoljnu količinu vode (to zavisi od težine vašeg tela). Jennifer je sigurna da je voda – fontana mladosti.

Treće pravilo

Jedno od glavnih pravila za Jennifer Lopez je trening. Takođe, JLo počinje svako jutro proteinskim koktelom. Drugi koktel pije za ručak, a obavezna upotreba koktela odvija se i pre spavanja.

– Uveče se budi “brutalni apetit”. Tokom večere, definitivno pijem čašu proteinskog koktela i to mi pomaže da se rešim gladi dugo vremena. Pored toga, takav koktel je odlična hrana za mišiće! – dodaje Jennifer Lopez.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.