Tim Ariane Grande izdao zvanično saopštenje: Nema koncerata u naredne dve nedelje


Ariana Grande se nalazi kod kuće gde se oporavlja i dolazi sebi nakon tragedije u Mančesteru. Ona ne daje izjave i dalje je u šoku zbog stravičnog terorističkog napada koji se desio na njenom koncert i odneo toliko mladih života.

Ariana tuguje i do daljnjeg neće davati izjave za medije, ali se zato njen tim oglasio i objavio zvanično saopštenje u kome vidimo kako su priče o otkazivanju turneje preterane.

– Zbog tragičnih događaja u Mančesteru turneja je pauzirana dok ne možemo da na odgovarajući način procenimo situaciju i odamo počast onima koje smo izgubili. Ovonedeljni koncerti u Londonu su otkazani kao i svi nastupi zaključno sa Švajcarskom 5. juna.

Molimo sve da nastave da podržavaju grad Mančester i sve familije koje je pogodio ovaj kukavički i bezočni akt nasilja. Naš način života je ponovo pod pretnjom ali pravazići ćemo ovo zajedno. Hvala vam.

I dalje ne znamo zasigurno da će se turneja nastaviti, ali ove dve nedelje poslužiće im da utvrde šta dalje. Verovatno ćemo nakon toga saznati da li će Ari imati snage da nastavi sa nastupima ili ne.

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.