Tom Odell započeo “Jubilee Road” turneju – u februaru dolazi i u Beograd!

Mlada britanska pop zvezda Tom Odell 12.oktobra započeo je evropski deo svoje velike “Jubilee Road” turneje u okviru koje će u februaru posetiti i Beograd.

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani britanski kantautor Tom Odell krenuo je na veliku svetsku turneju kojom promoviše svoj treći studijski album „Jubilee Road“. Nakon nekoliko rasprodatih koncerata u Severnoj Americi i Kanadi Tom se vratio na stari kontinent. Prvi koncert na ovom delu turneje odsvirao je u Glazgovu, nakon čega su usledila još dva rasprodata koncerta – u Belfastu i Dablinu. Početkom novembra, nakon ukupno 12 koncerata u Velikoj Britaniji, turneja se seli u Nemačku i u druge gradove Evrope.

Promociju svog trećeg studijskog albuma “Jubilee Road” čiji je izlazak planiran za 26.oktobar, započeo je singlom “If You Wanna Love Somebody” , zatim je objavljen video za naslovnu pesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišao je i singl “Half As Good As You” koji je Tom snimio sa svojom dugogodišnom prijateljicom i saradnicom Alice Merton.

Pre nekoliko dana objavljen je još jedan video koji nas upoznaje sa predstojećim albumom za pesmu „You’re Gonna Break My Heart Tonight“.

U okviru “Jubilee Road” turneje, Tom Odell će 12.februara nastupiti u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.