Tom Speit podrška Tomu Odelu u Hali sportova!

Mladi britanski kantautor Tom Speit nastupiće kao specijalni gost Toma Odela na koncertu u Hali sportova „Ranko Žeravica” 12. februara!

Tom Speit (Speight) je kantautor iz Londona koji u svojoj muzici vrlo uspešno stapa folk i savremeni pop. Kako je mladost proveo uživajući uz muzičke veličine kakve su bili The Beatles, Simon and Garfunkel, Džoni Mičel i The Shins i njegova autorska dela poprimila su nešto od tih uticaja: za njegovu muziku kažu da je “elegantna, prelepa i pevljiva”. Diplomirao je na “Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA)” gde je čak i od Pola Makartnija dobio hvale vezane za svoje stvaralaštvo.

Od početka svoje karijere objavljivao je samo EP izdanja: njegov prvi autorski debi desio se 2016. godine kada je objavio „Little Love”, zatim i „Falling”, a nekoliko meseci kasnije svetlost dana ugledao je i „Love”. 2017.godine Speight je objavio još tri EP-a koje je producirao Chris Bond, a u čijem su nastajanju učestvovali i Turin Brakes kao i Lydia Clowes. „Willow Tree” izdao je u martu te godine, „My My My” u julu, a godinu je završio sa „Waiting”.

Njegova muzika privukla je veliku pažnju medija ali i fanova u Britaniji, što se najbolje vidi po tome da njegove pesme imaju preko 60 miliona strimova na Spotifyju i 2 miliona slušalaca mesečno, a njegova turneja u Velikoj Britaniji u oktobru bila je rasprodata.

U aprilu ove godine Tom Speit objaviće svoj prvi album „Collide” koji će promovisati i na samostalnoj turneji. Pre toga će nastupati uz Toma Odela na nekoliko koncerata njegove „Jubilee Road” turneje koja će ga dovesti i u Beograd.

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani mladi Britanac Tom Odel će u sklopu promocije svog najnovijeg albuma „Jubilee Road“ prvi put nastupiti u Beogradu. Uz podršku Toma Speita prirediće, sasvim sigurno, nezaboravno veče beogradskoj publici 12. februara u Hali sportova „Ranko Žeravica” – nemojte propustiti priliku da ih čujete!

Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže TicketVisiona kao i online na www.tickets.rs.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.