Top Social Artist: BTS pišu istoriju!

Zadnjih nekoliko godina K-POP je počeo da širi svoju “vladavinu”. Nakon brojnih svetskih turneja bendova, osvajanja top lista u Evropi i Americi, danas su svi oduševljeni korejskom muzičkom scenom. Međutim, sada se jedan korejski bend uradio još jednu ogromu stvar i tako se  upisao u istoriju.

Na 2017 Billboard Music Awards, BTS je postao prvi korejski bend koji je osvojio američku nagradu i to pobedivši Justina Biebera i Shawna Mendesa u kategoriji za nagradu Top Social Artist.

BTS možemo opisati kao fenomen koji se popeo na vrh liste “Top 200” u Velikoj Britaniji što do sada nije uradio ni jedan korejski album. Njihova najnoviji turneja Live Trilogy Episode III: The Wings Tour potpuno je rasprodata u roku od nekoliko minuta od kada su karte puštene u prodaju. BTS popularnost tek raste i na dobrom su putu da osvoje svet.

Momci nisu krili koliko su srećni što su došli na Billboard Music Awards:

– Mislim, ovo je ludo. Ovo je prvi put da smo na jednoj američkoj dodeli nagrada, a pritom je to Billboard. Divno je videti sve izvođače kojima se divimo. Biti u istoj kategoriji sa njima je velika čast.

Još važnije, ova nagrada pripada svima na svetu koji nam šalju svoju ljubav i čine nas ponosnim. Upamtite naše reči i volite sebe – rekli su momci.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.