U čemu se krije tajna savršenog tena Ariane Grande?

Miljenica tinejdžerki, 25-godišnja  Ariana Grande ima vrlo jednostavnu rutinu kada je reč o negovanju svoje kože koju je nedavno otkrila za magazin InStyle.

Ariana Gradne svetski je popularna pevačica, ali poznata je i po svom osećaju za stil. Mlada zvezda nedavno se našla na naslovnim stranama britanskih izdanja časopisa Vogue i Elle, a kako joj je ten izgledao sjajno, mnogi su se zapitali kako joj to polazi za rukom.


Pevačica je otkrila kako uglavnom koristi proizvode dermatologa za slavne Harolda Lancera koje koristi dva puta dnevno, jednom ujutro i jednom uveče. Ari tvrdi kako joj Lancerovi proizvodi kožu održavaju mekom i čistom.

Kad ne koristi Lancerove proizvode, pevačica za svoju kožu koristi ulje od kokosa kojim maže lice, telo, pa čak i kosu. Upozorila je kako to možda nije za svakoga jer što je dobro za nju podjednako može kod nekog drugog izazvati burnu reakciju na koži.

Znam da je teško jer smo umorni, ali čišćenje i umivanje lica je najvažnije – pranje lica i njegova hidratacija – kaže Ariana Grande.

Pevačica je dodala kako je važno i održavati kožu čistom. Skidanje šminke svake večeri održava kožu zdravom i bez mrlja tvrdi pevačica

Trudim se nikad ne zaspati sa šminkom na licu. Ali, ponekad mi se to desi, no mislim da nisam jedina – dodala je Ari.

Zadnja stvar koju je pevačica naglasila je kako valja piti puno vode tokom dana.

Foto: Universal Music Serbia

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.