U nedelju premijera reportaže o poseti Marcusa i Martinusa FK Crvena zvezda

Dani lagano prolaze, a većina tek sada shvata koliko je dolazak Marcusa i Martinusa u Zvezdu bio nešto neverovatno, s obzirom na to da su oni odmerili snage sa fandomom, jutjuberima  i omlaincima Crvene zvezde, a sve uz prisustvo velikog broja MMera na tribinama. Zato, radujemo se što je Crvena zvezda najavila reportažu sa ovog događaja za ovaj vikend!

Odbrojavanje je već počelo, a tačno u 12.30h u nedelju, gledaćete kadrove sa meča, ali i šta su pričali M&M, a možda i jutjuberi sa kojima je Anastasija sa Zvezda Kids kanala razgovarala. Ne sumnjamo da je sve ispalo super, kao i da će se i momcima dopasti ovaj video, a mi se nadamo da ćemo i sledeći put moći da organizujemo ovako nešto!

Naravno da je i HEJ! uradio sa momcima intervju i to dan posle koncerta, a šta su  nam ovoga puta otkrili imaćete priliku da čitate u decembarskom izdanju HEJ! magazine. Blizanci su nam odgovorili na desetak pitanja, a mi pitamo vas šta mislite da li veruju u Deda Mraza?

I samo da vam najavimo da budete spremni za još uzbuđenja, jer u ponedeljak stiže novi broj i MMeri će biti oduševljeni.

Izvor: famoza.net

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.