Upoznajte prvi pravi srpski rock tinejdž bend – The Pijamas

Ako ih pitate kako su došli na ideju da formiraju bend reći će vam sledeće – okupili su se slučajno, za potrebe snimanja jedne televizijske emisije, a onda su uz neke sitne, kadrovske promene, postali ekipa koja se druži na probama, pravi kreativni haos i jedva čeka koncerte i svirke.

Toliko su drugačiji, i po godinama i po muzičkom ukusu, ali ih baš ta razlika čini zanimljivim. I na bini i na bekstejdžu…

HEJ! vam predstavlja članove benda The Pijamas

Sara Peters je vokal. A onda vam je sasvim logično što stalno pevuši neku melodiju. Tvrdi da je muzika njen život, zato što je lek za sve i uvek je oraspoloži.
Prilično je svestrana, i za sve što radi ima veliku podršku svojih roditelja.
Sticajem okolnosti, njena mama vodi The Pijamas, pa Sara zaista može da kaže da su joj probe prirodno okruženje.
Sara ide na balet od treće godine života, glumi i gleda jutjubere. Svira klavir, pohađa muzičku školu, a pojavila se i u filmu “Dnevnik mašinovođe”. Omiljeni izvođači su joj RHCP, Gorillaz i Amy Winehouse. Ali se odlično snalazi i u svim ostalim žanrovima.

Baš kao i Ema Ilić, koja je u bendu takođe vokal.
Ema ide na gimnastiku, voli ples, umetnost, obožava životinje.
Srećna je što je Ivana Peters mentor njenog veselog benda, jer je poštuje kao pevača i autora. Muzika koju izvodi Ariana Grande, takođe joj je srcu vrlo bliska, a omiljeni pevač joj je
Ed Sheeran.

Mateja Mićević, klavijaturista, miran je i tih dečak, koji voli RCHP, AC/DC i The Beatles.
Kaže da je sa The Pijamas uvek zanimljivo, zato što su dobra ekipa. U slobodno vreme igra basket i igrice. Voli da se druži.
Basista Bogdan Milenković je iz muzičke porodice. Odrastao je svirajući sa tatom i starijim bratom.
Sluša Gorillaz, RCHP i Twenty One Pilots.
Trenira košarku, navija za Partizan, u slobodno vreme igra Paladins. Ili Monopol.
Devojku je, kaže, imao, ali mu je ipak muzika najveća ljubav.

Andrej Milošević, gitarista benda, miljenik devojčica, neko ko svira i kada spava, i ko bi dvadeset četiri sata bio na probi. Idoli su mu Slash, Angus Young i Ace Frehley.
Kao mali, hteo je da svira klarinet, ali mu je jedna stara gitara koju njegova porodica čuva, zapala za oko. Tremu nema, zato što je ljubav prema muzici prevelika!

Najmlađi član benda je bubnjar Bogdan Arežina, koji još uvek otkriva muziku, a probe voli jer tada može da maltretira svoje velike drugare koje obožava!
Najomiljeniji bend mu je oduvek Riblja čorba, ali su mu Shawn Mendes i Lady Gaga trenutno vrlo inspirativni.
Omiljena pesma mu je “Smoke On the Water”, ali će već sutra otkriti neki novi-stari hit! Do juče je dens devedesetih slušao na ripit.
A kad poraste kaže biće bubnjar i bankar.

Izvor: kevazakon.com

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.