Uskoro nam stiže dokumenarac o životu Lady Gage

Lady Gaga snimila je dokumentarni film o svom životu “Gaga: Five Foot Two” koji će premijerno biti prikazan na Toronto Film festivalu, a zatim od 22. septembra postati dostupan na kanalu Netflix.

Dokumentarac “Gaga: Five Foot Two” pružiće uvid u to šta zapravo znači biti zvezda kao što je ona i kakve to posledice ostavlja na duh i telo.

Lady Gaga je na svom Twitter profilu napisala kako je videla nekoliko kratkih klipova iz filma, ali je odlučila ne gledati većinu jer ne može biti objektivna.

“Vi ćete ih pogledati pre mene”, poručila je pratiocima.

Sudeći po nekoliko kratkih klipova koje je objavila na društvenim mrežama, njeni fanovi će u dokumentarcu saznati više o njenom privatnom životu, zdravstvenim i privatnim problemima koji se događaju kad se svetla ugase.

Tako naprimer, u jednom od klipova Gaga kroz suze objašnjava kako je “sama svake večeri”.

“Svi ti ljudi će otići, zar ne? Oni odu, a ja ostajem sama. Nakon dana tokom kojeg me svi dodiruju i žele da pričaju sa mnom završim u totalnoj tišini”, ispričala je.

Radnja će pratiti događaje koji će kulminirati Super Bowl nastupom ove godine, vođene režiserskom palicom Chrisa Mourkabela.

Pored toga, Gaga će fanovima predstaviti proces snimanja  albuma “Joanne” kao i njen oporavak posle raskida veridbe s Taylorom Kinneyem.

A da li Gaga u filmu spominje putovanje u Srbiju? Svi ćemo morati da sačekamo film i to sa nestrpljenjem!

Foto: Getty Imagse

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.