Vaterpolo as Branislav Mitrović ima super savete o zdravoj ishrani

Knjiga „Preokret“ golmana vaterpolo reprezentacije Srbije, Branislava Mitrovića, sredinom jula naći će se u knjižara širom Srbije. Ovo delo je njegova lična priča, napredak kroz karijeru, od prvih koraka u ovom sportu, do zlatne olimpijske medalje u Riu.

Knjiga “Preokret” koju objavljuje izdavačka kuća Finesa i Centar dr Gifing je autobiografija vaterpoliste Branislava Mitrovića, a u njoj je akcenat na promenama, pravim izborima koji dovode do velikih pobeda, kako u ličnom tako i profesionalnom razvoju.

Branislav ističe koliko je ishrana veoma važan faktor napretka svakog pojedinca i amaterskih sportista, a pogotovo profesionalnih sportista. Piše i o tome kako je promena životnih navika i usvajanja novog režima ishrane – program ishrane dr Gifing dovela do najboljih svetskih rezultata.

Uspešni vaterpolista takođe insistira na edukaciji, stalnom usavršavanju, pronalaženju balansa i sklada uma i tela kao presudnim za svakog sportistu. U ovoj knjizi Branislav nije samo vaterpolo golman, već i svestrana ličnost koja svojom pričom inspiriše čitaoce na promene koje donose fantastične rezultate.

Ono što je bitno naglasiti jeste činjenica da knjiga nije namenjena samo sportistima već svima onima koji žele da budu bolji već danas.

Branislavljevu priču prate komentari nutricionisti Centra dr Gifing, uz čiju pomoć je on doveo svoje stanje tela u savršeni balans. Saveti nutricionista u knjizi pružaju podršku svim čitaocima i objašnjavaju korake i procese u telu kroz koje je Branislav prolazio pre, kao i nakon uvođenja ovog režima.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.