Večeras ćemo na MTV EMA dodeli nagrada čuti novu pesmu Eminema!

Izvođačima koji će večeras nastupiti naMTV EMAm2017 dodeli nagrada u Londonu pridružiće se i Eminem koji će premijerno izvesti novi singl “Walk on Water”.

Ovo će biti četvrti nastup popularnog repera na MTV EMA, a poslednji put na ovoj dodeli se pojavio 2013. godine u Amsterdamu, kada je počastvovan MTV Global Icon priznanjem i titulom najboljeg hip hop izvođača. Eminem je do sada bio nagrađen s čak 15 EMA nagrada, a ove godine nominovan je u dve katergorije – za najboljeg hip hop izvođača i najbolji nastup uživo.

“S 35 nominacija i 15 osvojenih nagrada, Eminem je uvek rado viđen gost na EMA i oduševljeni smo što možemo da najavimo njegov nastup na najvećoj noći u muzici”, saopštio je Bruce Gillmer, izvršni producent MTV EMA dodele nagrada.

Eminem se pridružuje dugaćkoj listi ranije najavljenih izvođača, među kojima su ovogodišnji “MTV Global Icon” laureati – irski sastav U2, The Killers, Shawn Mendes, Demi Lovato, Liam Payne, Camila Cabello, Kesha, Stormzy, Travis Scott, French Montana, David Guetta i Clean Bandit kojima će se pridružiti Zara Larsson, Anne-Marie i Julia Michaels. Voditeljka MTV EMA 2017 je Rita Ora, koja će također nastupiti.

Taylor Swift vodi po broju nominacija i nadmeće se za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Sledi je kanadska zvezda Shwan Mendes, koji se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrick Lamar i Ed Sheeran sa po četiri nominacije.

Foto: Rick Davis / Splash News

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.