VIP karata za koncert Marcusa i Martinusa u Beogradu više nema!

MARCUS & MARTINUS, planetarno popularni momci iz Norveške, održaće svoj prvi koncert u Beogradu, 25.03.2018. godine u sklopu svoje evropske koncertne turneje!
Koncert će biti održan u Hali sportova Ranko Žeravica sa početkom u 19 časova.

Fanovi širom Srbije sa velikim nestrpljenjem očekuju ovaj spektakl!

Vip sektor za koncert već je rasprodat, a karte za parter prodaju se velikom brzinom!

Požurite, na vreme kupite ulaznice i ne propustite priliku da uživate u hitovima sa novog albuma “Moments”!

Marcus i Martinus jedva čekaju da upoznaju svoje fanove iz Srbije i pozivaju ih na beogradski koncert:

M&M veoma brzo su stekli veliku popularnost širom sveta, kako svojim hitovima, tako i zbog toga što su dobri momci koje slava nije promenila. Uvek ističu da uživaju u druženju sa svojim fanovima i u muzici, a da popularnost koriste da bi putovali po svetu i upoznavali nova mesta i nove ljude. Vole da provode vreme sa svojim prijateljima, svaki slobodan trenutak koriste da igraju fudbal, a kao i svi tinejdžeri najviše vole da jedu picu i takose. Nadaju se svetskoj turneji, koja bi bila naredni korak u njihovoj karijeri, a kada se opuste i maštaju, voleli bi da imaju moći, putuju kroz vreme i budu najbrži ljudi na svetu.

“Moments Tour” turneja proći će kroz sve nordijske zemlje, a biće održana i u Nemačkoj, Švajcarskoj i Austriji, kao i Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Grčkoj, Češkoj i Poljskoj. Turneja je počela u februaru, a njen naziv je isti kao i naziv njihovog novog albuma, “Moments”. Šesnaestogodišnji blizanci iz Norveške uzbuđeni su što će stvoriti nove i nezaboravne trenutke zajedno sa svojim fanovima.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.