Više od godinu dana nakon povlačenja sa muzičke scene, Avicii najavljuje novi album!!!

AlunaGeorge, Sandro Cavazza i Rita Ora na novom Avicii EP izdanju!

Više od godinu dana nakon povlačenja sa muzičke scene, Avicii najavljuje novi album EP izdanjem “AVĪCI (01)“!

“Avīci (01)” je prvo od tri najavljena EP izdanja koja će zajedno činiti novi album slavnog švedskog izvođača. Izdanje sadrži 6 pesama na kojima mu društvo prave Rita Ora, AlunaGeorge, Billy Raffoul, Vargas & Ragola, kao i Sandro Cavazza. Pesma koja se na prvo slušanje definitivno izdvaja je “Lonely Together” na kojoj gostuje upravo Rita Ora.

Pesmu karakterišu odličan pop vokal Rite Ore, kao i jaka, upečatljiva melodija koja se postepeno transformiše u neodoljivi zvuk svojstven EDM žanru.

-Na prvom EP izdanju sam želeo da obuhvatim starije pesme koje su fanovi želeli da čuju, kao i nove koje nikada ranije nisu čuli – naglašava Avicii.

Od kako je najavio pauzu kada su u pitanju nastupi, Avicii je u potpunosti posvećen putovanjima, kao i stvaranju muzike. Iako nije potvrdio kada će tačno biti objavljena preostala dva EP izdanja, sudeći po vremenu koje provodi u studiju i njegovom entuzijazmu, možemo naslutiti da će se to desiti u skorijem vremenskom periodu.

-Veoma sam uzbuđen što se ponovo vraćam muzici! Prošlo je previše vremena od mog poslednjeg projekta i ne sećam se kada sam poslednji put bio ovoliko uzbuđen! – izričit je Avicii.

Izdanje “Avīci (01)“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play – https://umrs.lnk.to/AviciiAvici

Foto: Getty Images i Universal Music Serbia

1 Comment

  1. Mozete li da napravite neki clanak o tome zasto je stavio Avici sa jednim i… Pise negde da je to najnizi nivo pakla u budizmu i da ima simbolicko znacenje.. I mozda ako znate da li je posvecen nekome ovaj album jer se u pesmama konstantno govori jednoj osobi

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.