Vraća se legendarni lik iz Harry Potter filmova!

Da li znate ko je taj tinejdžer koji voli ušećerene limune i mustre za pletenje, a pri tom izgleda besprekorno sa naočarima i ramom u obliku polumeseca?

Ako iole pronalazite sebe u ovom opisu požurite do Warner Bros studija jer je u toku otvoreni kasting za glumce koji će se pridružiti ekipi u snimanju nastavka popularnog Fantastic Beasts filma. Traže se dva dečaka od 16 do 18 koji će glumiti Albusa Dumbledorea i Gellerta Grindelwalda.

Johnny Depp je već napravio svoj proboj u ovoj franšizi jer je u prvom delu oživeo lik odraslog Grindelwalda. U prva dva dela filma o čarobnjaku Harryju Dumbledorea je glumio Richard Harris, koga je nakon smrti zamenio Michael Gambon.

J.K. Rowling otkrila novi detalj o nastavku filma “Fantastic Beasts And Where To Find Them”

Spisateljica J.K. Rowling otkrila je u Harry Potter franšizi da su Dumbledore i Grindelwald bili jako dobri prijatelji u mladosti. Grindelwald je kasnije postao jedan od najmračnijih čarobnjaka, a prvi deo Fantastic Beasts otkriva kako je on počeo da jača dvadesetih godina prošlog veka.

Svi fanovi Harryja Pottera se sećamo scene u kojoj Dumbledore umire i pada sa kule. To je bio kraj za lik velikog direktora čarobnjačke škole, ali se on pojavljuje i u poslednjem delu franšize ali samo na kratko. Raduje nas što ćemo sada imati prilike da vidimo ponovo ovaj lik u životu i da vidimo kako je teklo njegovo odrastanje i put do direktora škole.

Izvor: Entertainement Weekly/MTV
Foto: Facebook

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.