Vrtoglavi uspeh u karijeri neće je učiniti srećnom: Ariana odlazi na pauzu

Pre samo godinu dana, Ariana Grande pretrpela je veliki poraz, nakon što su pojedini fanovi tragično izgubili živote uoči njenog koncerta u Mančesteru.

Međutim, Ari je naizgled uspela da prevaziđe tragediju uz pomoć pisanja pesama, snimanja nove muzike i pronalaska svoje srodne duše, Peta Davidsona, a njen poslednji album – “Sweetener”, postigao je vrtoglav uspeh samo mesec dana od objavljivanja.

I baš kada su svi pomislili da se stvari konačno preokreću u njenu korist, zadobila je još jedan “udarac“ – njen dugogodišnji prijatelj i bivši dečko, Mac Miller, pronađen je mrtav nakon predoziranja drogom.

 

View this post on Instagram

 

New York Mag. Link in Bio. Words by @craig_sj and Photos by @christaanfelber

A post shared by Mac (@macmiller) on

Zbog navedenih razloga, a uprkos trenutnom uspehu u karijeri i prethodno najavljenoj turneji, Ari je odlučila da se posveti sebi i napravi pauzu.

Naravno, verni Arianatori u potpunosti su podržali svoju mezimicu, s obzirom da im je jasno kako je njeno psihičko stanje najvažnije u celoj priči…

Ovih dana, Ari su uslikali paparaci u Njujorku dok je plesala na kiši i to obeležava njeno prvo pojavljivanje u javnosti od Macove smrti i nakon što je izbegla pojavljivanje na Emmy dodeli nagrada.

 

View this post on Instagram

 

some cute candids 💛 cr – getty images

A post shared by arianasophelias (@arianasophelias) on

Autor: Milica Stanojević

Foto: Jackson Lee / SplashNews.com

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.