Zajedno pomeramo granice – Isac Elliot u Beogradu 31. maja!

Danas smo dokazali da je sve moguće! Kada se kockice slože, ljudi razumeju, a vi, fanovi reagujete na pravi način, desi se čudo! Da, da 31. maja u Beogradu ćemo gledati još jednu mladu zvezdu u velikom usponu – finskog muzičara Isaca Elliota!

Njegov dolazak je bukvalno istorijski jer kao što znate – nikad, nijedna mlada zvezda nije došla u naš region i održala promo koncert, niti  je iko verovao da je to moguće, a još manje verovao da to mogu da urade jedan teen magazin i jedan teen portal!

Zašto su promo koncerti kul ? Zato što su u pitanju besplatni događaji! Da, Isac će 31. maja u Beogradu održati koncert, a ko god bude želeo da dođe, to može da uradi! Ne postoje ulaznice – jednostavno samo treba da se pojavite, a više detalja o lokaciji i vremenu nastupa znaćete već sutra!

Isac je ovu vest saopštio na svom Instagramu, gde je uz fotku sa zastavom Srbije napisao i predivne reči – “Vi ste verovatno najaktivnija zemlja ikad! Toliko poruka da dođem i sretnem se sa vama.”

HEJ! je udružio snage sa sjajnom ekipom sa portal Famoza. Ekipa Famoze razgovara sa Isacovim timom o svim detaljima vezanim za dolazak i druženje sa fanovima, jer svi želimo da se on u Beogradu provede podjednako lepo kao i vi! To znači i da ćete imati priliku da ga upoznate, jer će biti i meet and greeta gde nema ograničenja broja fanova.

Ono na šta svi zajedno možemo biti ponosni jeste što smo ovo uradili zajedno, vi fanovi i mediji namenjeni tinejdžerima! Isac ne dolazi na poziv organizatora ili svoje muzičke kuće već dolazi na vaš poziv, a Famoza je potom kontaktirala njegov tim i za nekoliko dana je sve dogovoreno.

Nadamo se da ne moramo da vam napominjemo koliko je ovo važan događaj i koliko otvara vrata i za mnoge druge zvezde! Verujte da će oči organizatora biti uprte u vas tog 31. maja! Naravno, napominjemo i da će Isac dan ranije biti u Sloveniji, a 29. maja u Zagrebu, pa sve ovo što smo rekli važi i za fandom u Sloveniji i Hrvatskoj, jer planiramo da i te događaje promovišemo koliko je god to moguće!

Budite uz HEJ! i Famozu jer već sutra, u sredu stižu, najvažnije informacije o dolasku Isaca u Beograd!

Izvor: famoza.net

Foto:

1 Comment

  1. Ja ne mogu da verujem,Vi ne znate koliko sam ja srećna! Kada sam mu poslala poruku sa pitanjem da li će dolaziot u Srbiju,i kada je na to odgovorio da bi želeo,ja sam plakala! A posebno sada kada znam da dolazi! Ja sam presrećna!😭😻😻😻♥♥ Hvala puno svim fanovima koji su se udružili i svim medijima što su nam pomogli! Hvala od sveg srca!♥

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.