Zašto Rita Ora i Dua Lipa nisu u dobrim odnosima?

Rita Ora i Dua Lipa pohađale su istu školu, imaju zajedničke prijatelje, a njihove porodice znaju se s još s Kosova. Iako biste pomislili kako su njih dve u sjajnim odnosima, to nažalost nije tako.

Jedan od razloga za to, kako navodi The Sun, jeste što je Dua Riti “protela” poziciju zaštitnog lica kompanije adidas.

A sve je počelo kada je Dua Lipa pokušavala da uspe na muzičkoj sceni. Ritina sestra koja se bavi menadžmentom navodno ju je ignorisala u strahu da ne preotme krunu Riti.

Zbog toga ih nikada nećete videti zajedno. Počelo je jer je Ritina sestra ignorisala Duu. Dua misli da je to napravila kako ne bi bila konkurencija njenoj sestri, a otad se nisu pomirile – kazao je neimenovani izvor za The Sun.

I Rita i Dua su jedan deo svog života živele na Kosovu, a pohađale su i istu školu Sylvia Young Theatre School dok su živele u Londonu, imaju i dosta zajedničkih stvari poput toga da su obe rođene u umetničkim porodicama. Ritin pradeda Besim Sahatciu bio je jedan od najpoznatijih jugoslavenskih reditelja, dok je Duin otac Dukagjin u Albaniji bio rock zvezda.

– Naši roditelji se, kao, znaju, a i ja, kao, poznajem njenu sestru – rekla je Dua nedavno kada su je pitali o njenom odnosu s Ritom.

Uprkos rivalstvu, njih dvije uspele su naći prostor za sebe na muzičkoj sceni. Rita, koja je veliki uspeh na svetskoj sceni postigla 2012. godine hitom “Hot Right Now”, posjeduje bogatstvo od 12 miliona funti, dok Dua ima četiri puta manje.

Međutim, Dua joj se polako približava, jer joj popularnost svakoga dana sve više raste pa sada ima više pratitelja od Rite. Rita Ora ima 13,8 miliona pratilaca, a Dua Lipa 18,4 miliona.

Još jedan dokaz da dve pevačice ne razgovaraju, jeste da, iako se kreću u istim krugovima, Rita i Dua nikada nisu viđene zajedno i ne govore jedna o drugoj, a ne prate se ni na društvenim mrežama.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.