Zayn Malik je zvezda Conversove globalne kampanje Rated One Star

Converse ne usporava. Predstavljena početkom godine, globalna kampanja Rated One Star ponovo postaje centar pažnje i sa novim, glavnim junakom razbija uobičajene šeme! Zayn Malik se, ovog leta, priključuje timu. Njegov tvrdoglavi, buntovni stav i autentičan stil savršeno se slažu sa potpuno nekonvencionalnim One Star modelima.

Zayn izgleda totalno drugačije od svih drugih, prati svoj stil i put. Čitava armija fanova prati svaki njegov potez. Kreativan je i autentičan u svemu što radi. Iako je svetska zvezda, on ne želi da se na taj način predstavlja i da samo to bude fokus. Ne voli da zavisi od drugih, ni da ulazi u konflikte – preferira da svemu pristupa sa harmonijom, čak iako se drugima ne dopada. Iako na vrhuncu karijere, jasno je pokazao da ne želi da se predstavlja da je nešto što nije. Želi da nadmaši sebe i da živi po sopstvenim pravilima!

One Star je namenjen svima koji su jasno iskoračili ka drugačijem. Onima koji gledaju u budućnost i ne osvrću se nazad. One Star se kladi na autentičnost, stvoren da naglasi nepredvidivost, spontanost i hrabrost mladih ljudi. Postavlja sopstvene standarde, bez pokušaja da se prilagodi postojećim pravilima. Već decenijama naglašava da je najvažnije biti svoj, ići svojim putem i ne utopiti se među ostale. Nije samo stvar u patikama – nego u stavu i načinu života!

One Star Carnival Pack je kolekcija koja unapređuje stil 90’. Koriste se motivi bloka boja, trenda iz skateboard supkulture, koji kombinuje oštre, drečave boje, koje se ne nalaze samo na patici, nego i na pertlama. One Star Carnival modeli su napravljeni od kvalitetnog velura, sa OrthoLite ulošcima u boji koji služe za amortizaciju pritiska i komfor.

Foto: Converse

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.